返回列表 回復 發帖
我考試期間, 洗麼返學..
靓姐, 你以為我同你女一樣甘大?
我有時返8點都係 5,6 點訓的
原帖由 ed_teck 於 2007-9-17 01:31 AM 發表
我考試期間, 洗麼返學..
靓姐, 你以為我同你女一樣甘大?
我有時返8點都係 5,6 點訓的
后生仔,甘挨发,好易老既!
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 01:38 AM 發表

后生仔,甘挨发,好易老既!
:019: 我都唔想, 有時趕下assignment, 趕下report, 考下試就搞到我時間亂曬, 可能係我自己時間安排得唔好..
舊了就變成習慣. 比較奇怪係我嚮pj 宿舍時係習慣性變夜鬼, 返到hometown 就比較正常
原帖由 ed_teck 於 2007-9-17 01:42 AM 發表

:019: 我都唔想, 有時趕下assignment, 趕下report, 考下試就搞到我時間亂曬, 可能係我自己時間安排得唔好..
舊了就變成習慣. 比較奇怪係我嚮pj 宿舍時係習慣性變夜鬼, 返到hometown 就比較正常 ...
想问一问,你读紧边科,响边间读?
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 01:45 AM 發表

想问一问,你读紧边科,响边间读?
:019: pj.. computer engineering..

回復 #1250 ed_teck 的帖子

听人话读IT呢科,读完出黎都唔系甘易稳野做。
你有无担心过??
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 01:49 AM 發表
听人话读IT呢科,读完出黎都唔系甘易稳野做。
你有无担心过??
有... 唔只IT.. 家陣大學出來的有份好job 一d 都唔容易
不過見步行步, 其實有時工作係睇你肯唔肯做, 在大馬只要肯做係唔會餓死的.
只要不要自視過高, 要求太多.. 相信仍然有出路的
原帖由 ed_teck 於 2007-9-17 01:54 AM 發表

有... 唔只IT.. 家陣大學出來的有份好job 一d 都唔容易
不過見步行步, 其實有時工作係睇你肯唔肯做, 在大馬只要肯做係唔會餓死的.
只要不要自視過高, 要求太多.. 相信仍然有出路的 ...
Yes !!!!!!
我好欣赏你呢种态度!
俾心机,你一定掂既!
:onion31::onion31::onion31:
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 01:58 AM 發表

Yes !!!!!!
我好欣赏你呢种态度!
俾心机,你一定掂既!
:onion31::onion31::onion31:
:onion14: wahaha.. 多謝你的欣賞, 不過有時講易做難.
希望在明天喇.. 我屬於思想比較成熟派的人(唔好笑我, 我初中時期已經俾人認定係尼種老土怪).
有好多時候, 都會念人生的定義, haih.. 好多野, 從不同的角度去睇, 個個都唔同.
有時就真是要向你地d 人生exp 比較多的長輩學習下..(唔係話你老, 係話你的人生比較多姿多彩.
出去食d 野.
靓姐, 你都早d 訓喇.. 最近你甘忙, 休息唔夠好易病.
cu.. ^^

回復 #1254 ed_teck 的帖子

我自问做生意唔系好掂,最掂既只不过系识得点样做人处事。
一句到尾,我始终都系个师奶仔。。。。。。。。。。。。。
好久无来走走了 ,踏个脚印先。。。。。
大家好吗?
大家好!!
我现在好忙!!
原帖由 ljw1982 於 2007-9-17 03:07 PM 發表
我现在好忙!!
你忙紧D咩????:onion14: