返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:01 AM 發表。

我無咩本事:onion14: 燒人我就最叻:014:
有几次差点比你烧亲。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:02 AM 發表。

没去到。。。。。。。。。。。。。。:019:
朋友吾舒服,所以放飞机
飞机 我鍾意
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:00 AM 發表。

我见甘耐无带据出黎,所以今日带据出黎散下步。。。。。。。:onion14:
妳過邊天氣好嗎?:014:
??? kitty50 ? 2007-9-5 10:02 AM ???
因为我有个朋友既阿爸。。。以前好有钱。。。但系比据赌输晒。。。破产左。。。。。。。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:05 AM 發表。

飞机 我鍾意
讲到飞机,我甘大个女,坐过一次。。。。。。。。。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:03 AM 發表。
呢首我几钟意,但太难唱。。。。。。。。。。。。:onion14:

fgKmdoPljJc
我都好鍾意 咁妳唱俾我聽啦:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 kitty50 於 2007-9-5 10:05 AM 發表。

妳過邊天氣好嗎?:014:
:014: 近来时常落雨,所以好凉快。。。。。。。。。。。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:04 AM 發表。

有几次差点比你烧亲。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:
係咩  不過近排無燒人 有d衝動tim:onion18:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:06 AM 發表。

因为我有个朋友既阿爸。。。以前好有钱。。。但系比据赌输晒。。。破产左。。。。。。。。。:019:
希望我屋企吳會係咁:019:
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:07 AM 發表。

我都好鍾意 咁妳唱俾我聽啦:onion14:
我每次去唱k时,唱呢首歌一到chorus部分。。。就会听到我
拉牛上树)既声。。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:06 AM 發表。

真可憐:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:09 AM 發表。

係咩 不過近排無燒人 有d衝動tim:onion18:
:onion03: 听到烧我吾到,你好似好失落甘。。。。。。。。。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:07 AM 發表。

讲到飞机,我甘大个女,坐过一次。。。。。。。。。。。:onion14:
咁覺得點呀 同埋去邊樹:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 kitty50 於 2007-9-5 10:10 AM 發表。

一年去3次 我唸都唔會既 放心啦:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 kitty50 於 2007-9-5 10:10 AM 發表。

吾会,因为我个朋友既阿爸系中左毒个只,
你爸爸只系偶然去下。。。。。。。。。:onion14: