返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:10 AM 發表。

真可憐:onion14:
:019: 我吾明既系,点解可以输晒自己点心血??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:10 AM 發表。

我每次去唱k时,唱呢首歌一到chorus部分。。。就会听到我
(拉牛上树)既声。。。。。。。。。。。。:019:
我最鍾意呢d聲
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:07 AM 發表。

讲到飞机,我甘大个女,坐过一次。。。。。。。。。。。:onion14:
講到飛機 早兩曰睇新聞 有架空中巴士
可以坐800多人 佢好似飛去香港:014:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:11 AM 發表。

:onion03: 听到烧我吾到,你好似好失落甘。。。。。。。。。。。。。。
妳又唸多左啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:11 AM 發表。

咁覺得點呀 同埋去邊樹:onion05:
感觉好恐怖咯!!好彩没呕姐。。。
去Pulau Redang。。。(夏日嬷嬷茶)既拍摄地点。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:14 AM 發表。

我最鍾意呢d聲
但系我吾好意思show比人听。。。。。。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:13 AM 發表。

:019: 我吾明既系,点解可以输晒自己点心血??
賭呢樣野 真係好似食白粉 會上引
不過 要睇個人既定力:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 kitty50 於 2007-9-5 10:14 AM 發表。

空中巴士。。。。。。。

原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:15 AM 發表。

妳又唸多左啦
都系跟得你多咯!!

原帖由 kitty50 於 2007-9-5 10:14 AM 發表。

呢部:014:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
??? BeckyWoon ? 2007-9-5 10:13 AM ???
仲左岡頭:onion14:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:15 AM 發表。

感觉好恐怖咯!!好彩没呕姐。。。
去Pulau Redang。。。(夏日嬷嬷茶)既拍摄地点。。。。。。。。。。。:onion14:
係咩 我唔覺既 仲好鍾意tim:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:17 AM 發表。

賭呢樣野 真係好似食白粉 會上引
不過 要睇個人既定力:onion14:
系咯!!我朋友阿爸都系讲据自己控制吾到。。。。

所以你千企吾好染上。。。。。。。。

原帖由 chu553358 於 2007-9-5 10:18 AM 發表。

呢部:014:
点解叫空中巴士既?:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 10:16 AM 發表。

但系我吾好意思show比人听。。。。。。。。。。。
咁呢首呢
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主