返回列表 回復 發帖
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 03:08 AM 發表。

不要给姐姐知道不然她会骂我~~~
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
去哂邊:019:
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 03:08 AM 發表。

不要给姐姐知道不然她会骂我~~~
:024: 知道啦~~唔怕~~放膽追~~支持你:onion05:
:onion05:  JO 少.. 好耐冇見...
最近火焰幫好多人失左蹤wow...
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:52 AM 發表。

我最近轉左工!呢個月返早更、改左呢段時間出現!
識到你地我好開心吁!
好靓, 你開心我比更開心.. ^^
訓喇... 各位 88
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 03:34 發表。
:onion05: JO 少.. 好耐冇見...
最近火焰幫好多人失左蹤wow...
你好啊ED, :onion14: :onion14:
一二個忙上唔到黎姐。  
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 03:27 AM 發表。

:024: 知道啦~~唔怕~~放膽追~~支持你:onion05:
我個心己徑去左大哥度!
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-6 04:10 AM 發表。

你好啊ED, :onion14: :onion14:
一二個忙上唔到黎姐。
YESYES  
凌晨6:30AM:onion14:
我黎報到...:014:
咁多位,早晨......不過.................
boyboy 吾准走。。。。
迪士尼樂園歡迎你
我入黎D人就走。。
迪士尼樂園歡迎你
有無人:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-6 07:32 AM 發表。
有無人:onion14:
有人 :onion14:
吳知點解晚晚都係你同我上黎先:014:
係咪時間問題呢
原帖由 kitty50 於 2007-9-6 08:12 AM 發表。

有人 :onion14:
吳知點解晚晚都係你同我上黎先:014:
係咪時間問題呢
係呀 阿妹而家番早班 要早訓
boy少又番左大馬
jo兄番早 好小入呢
所以通常我係最早個位
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主