返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-12-13 08:40 PM 發表

你不爽我咪走咯~~我去交流厅,今晚不洗等我门~~~:onion05:
你只衰鸡。。整日不番屋企。。:024: :024:
山庄今天都没人:onion14:
原帖由 yaya1818 於 2007-12-14 11:34 AM 發表
山庄今天都没人:onion14:
我不系人嘛。。。:019:
终于见到个人。
我好久没进来了,虾佬,我来饮茶:onion14:
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 danny仔 於 2007-12-14 12:06 PM 發表
欢迎欢迎!!请喝茶!!:onion14:
原帖由 danny仔 於 2007-12-14 12:06 PM 發表
你有带翻两个4仔过来吗??
~~任逍遥~~
哦。。4仔的朋友喎。。哈。。哈。。干得闲啊。。哈。。哈。。
原帖由 posman 於 2007-12-14 12:10 PM 發表

你有带翻两个4仔过来吗??
噢。。鸡精啊。。两张4仔边够啊。。。:019: :019:
啊啊啊,好味  多一下我要去lunch time 咯 ,近排大家忙地麦野?
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-14 12:12 PM 發表

我都没话同你share~~
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-14 12:12 發表

4仔无啦。。。国王失踪了。。。
原帖由 posman 於 2007-12-14 12:16 PM 發表

甘我去富豪度乱讲野囖。。
原帖由 posman 於 2007-12-14 12:16 發表

做人无甘自私。。。等国王做好server,我就post d link 卑你地啦
原帖由 danny仔 於 2007-12-14 12:19 PM 發表

做人无甘自私。。。等国王做好server,我就post d link 卑你地啦
哈。。哈。。哈。。。鸡精你看人地4仔的朋有几有心啦。。。