返回列表 回復 發帖

回復 #1443 posman 的帖子

没心水!!:onion03:
原帖由 yaya1818 於 2007-12-15 09:53 AM 發表
没心水!!:onion03:
我都系甘话!!果股市立立乱!!

给人推到高晒,没钱扫货,再不是就没货买!!都不知要点玩~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-15 10:02 發表

我都系甘话,好多新上市公司,但无我份
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 posman 於 2007-12-15 09:06 AM 發表
废柴们, 早晨~~~~

今日有么搞作~~
你讲左系废柴囖。。。钟有D咩搞作啦。。。
原帖由 posman 於 2007-12-15 10:02 AM 發表

讲到好像好蒲甘。。咪在度害人啊。。。
原帖由 danny仔 於 2007-12-15 11:12 AM 發表

我都系甘话,好多新上市公司,但无我份
系喎。。。做乜不开番间4仔工司啊???
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-15 12:25 PM 發表

讲到好像好蒲甘。。咪在度害人啊。。。
阿大,我够钱搞废柴企业上市啦~~

不过你叫我不好害人,我就不上市啦~
~~任逍遥~~
唔掃股票,入來掃場囉:onion05:
原帖由 posman 於 2007-12-15 04:35 PM 發表

股票會害人咩
原帖由 月※月 於 2007-12-15 05:39 PM 發表

股票會害人咩
阿大话系米系咯~~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-15 04:35 PM 發表

哦。。。你可以搞公司啦。。。甘你去尽啦。。

我会放晒我手上的股票来撑你。。。。
原帖由 posman 於 2007-12-15 06:22 PM 發表

阿大话系米系咯~~:019:
我讲甘多野你又不听。。今次你又在度发我脾气。。。

我叫你去尽。。搞好间公司。。。。

咪掉我地废柴的架。。。
鸡虫响度无
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2007-12-15 10:33 PM 發表
鸡虫响度无
哦。。你来找鸡精啊。。他没甘早在喎。。。
:onion14:
你夜D来喇。。。
噢。。。点解。。今晚甘静。。

没人了。。甘都系时候去睡喇。。。