返回列表 回復 發帖
??? 炎之贵公子 ? 2007-9-10 10:40 PM ???
你好呀 有我睬你5驶惊  :014:  :onion05:
??? terenceng ? 2007-9-10 10:01 PM ???
你好呀 初次见面  :onion05:
原帖由 ♡小吻吻♡ 於 2007-9-10 11:21 PM 發表。

你好呀 初次见面  :onion05:
是啊!我就快要走了~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ♡小吻吻♡ 於 2007-9-10 11:20 PM 發表。

你好呀 有我睬你5驶惊 :014: :onion05:
初次见面就对我甘好
系唔系有企图啊。。
有人嗎
原帖由 wwinglin 於 2007-9-10 11:30 PM 發表。
有人嗎
人一个:onion14: 要唔要
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-10 11:31 PM 發表。

人一个:onion14: 要唔要
:014: 要~~唔好一陣又失蹤
原帖由 wwinglin 於 2007-9-10 11:32 PM 發表。

:014: 要~~唔好一陣又失蹤
放心放心:onion05: 呢次唔玩失踪:onion14:
??? 炎之贵公子 ? 2007-9-10 11:36 PM ???
陪我傾下計啦~~ 我比個客激死啦
原帖由 wwinglin 於 2007-9-10 11:38 PM 發表。

陪我傾下計啦~~ 我比個客激死啦
乜野话:onion31: 边条友甘唔识死啊:024:
话俾我知我帮你出头
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-10 11:42 PM 發表。

乜野话:onion31: 边条友甘唔识死啊:024:
话俾我知我帮你出头
我都唔知佢係乜水~~send e-mail 來一堆廢話
唔應佢又話我唔想做佢生意, 講真~~真係唔多想~~
原帖由 wwinglin 於 2007-9-10 11:47 PM 發表。

我都唔知佢係乜水~~send e-mail 來一堆廢話
唔應佢又話我唔想做佢生意, 講真~~真係唔多想~~
拒send乜野俾你噢
做乜要俾e-mail address拒既:onion14:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-10 11:57 PM 發表。

拒send乜野俾你噢
做乜要俾e-mail address拒既:onion14:
我係網上賣產品, 佢有我e-mail, 佢話唔知點買,唔知點交收, 唔想過數,唔知幾時收到,唔知包裝如何,唔知......
一大堆唔知~~
其實賣場早已有說明以上問題
我都唔知佢想點
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 12:02 AM 發表。

我係網上賣產品, 佢有我e-mail, 佢話唔知點買,唔知點交收, 唔想過數,唔知幾時收到,唔知包裝如何,唔知......
一大堆唔知~~
其實賣場早已有說明以上問題
我都唔知佢想點 ...
唔知點買,唔知點交收, 唔想過數,唔知幾時收到,唔知包裝如何,唔知......
条友shot架定白痴架 我想拒10成想追你
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-11 12:10 AM 發表。

唔知點買,唔知點交收, 唔想過數,唔知幾時收到,唔知包裝如何,唔知......
条友shot架定白痴架 我想拒10成想追你
佢都冇見過我, 你亂講... 我都覺得佢係shot架
又來e-mail