返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-15 09:55 PM 發表

我讲甘多野你又不听。。今次你又在度发我脾气。。。

我叫你去尽。。搞好间公司。。。。

咪掉我地废柴的架。。。
不好咯,等下害你输钱.你有来讲我~~都是不搞~
~~任逍遥~~
原帖由 kingworld 於 2007-12-15 10:33 PM 發表
鸡虫响度无
我返来啦~~~盈盈今晚会上网!!!

不好话我没通知你喔~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-16 01:16 AM 發表

我返来啦~~~盈盈今晚会上网!!!

不好话我没通知你喔~~
哈。。哈。。我钟同他嗲几句啦。。
废柴总动员进军股票市场~~~`:024:

快D找钱~~~gogogogogo:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-16 01:15 AM 發表

不好咯,等下害你输钱.你有来讲我~~都是不搞~
哈。。哈。。你不掂的话就不要在度吹水。。

如果,你搞到上市的话。。我一定睡身。。

就算输到趴街都没怨言啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-16 12:09 PM 發表

哈。。哈。。你不掂的话就不要在度吹水。。

如果,你搞到上市的话。。我一定睡身。。

就算输到趴街都没怨言啊。。。
coming soon 已经够资金,但股霸太多会给他们压死~~

你都知我仇家多~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-16 12:25 PM 發表

coming soon 已经够资金,但股霸太多会给他们压死~~

你都知我仇家多~~
哈。。哈。。甘就要看你自己的实力啦。。。。

如果,你系掂的话。。惊咩啊。。。

一于去尽啦。。。废柴同盟一定撑你。。。。
等!!!!!!等我赢过千万cash先!!!:onion31:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-16 03:59 PM 發表
等!!!!!!等我赢过千万cash先!!!:onion31:
甘你就要给D力啦。。 撑你。。。
祝各位聖誕快樂呀!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2007-12-16 09:57 PM 發表
http://photobucket.com/albums/v40/mitsiki/glitterromance/christmas/20.gif祝各位聖誕快樂呀!
我不快乐啊。。。:019: :019:
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-17 01:47 AM 發表

算啦!!!都没变啦~~~开心D啦!!!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-17 01:56 AM 發表

算啦!!!都没变啦~~~开心D啦!!!:019:
我知系没变了。。。。不过,我都系不开心。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-17 01:47 AM 發表

你因何事不快落呢

你不快落,可以快上丫