返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2007-9-11 02:44 AM 發表。
貴公子 好耐冇見喔!
我唔系猫猫波 水哥
好耐无见一番黎就认错人:019:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-11 02:48 AM 發表。

我唔系猫猫波 水哥
好耐无见一番黎就认错人:019:
因為水哥掛住你呀 唔記得我啦

回復第 14699 帖由 wwinglin 所發的帖子

哎呀 sorry 呀 又搞錯添....
仲以為係貴公子同我傾 = =

上次搞錯左人地既生日 今次又搞錯.........真"收家":019:

回復第 14700 帖由 wwinglin 所發的帖子

e+ 08:52pm
你果邊呢??
原帖由 h2o 於 2007-9-11 02:51 AM 發表。
哎呀 sorry 呀 又搞錯添....
仲以為係貴公子同我傾 = =

上次搞錯左人地既生日 今次又搞錯.........真"收家":019:
咁你都攪錯下我d生日啦~~你當係今日啦
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 02:50 AM 發表。

因為水哥掛住你呀 唔記得我啦
点会咧你甘乖:014: 拒唔会忘记你既
原帖由 h2o 於 2007-9-11 02:53 AM 發表。
e+ 08:52pm
你果邊呢??
我係香港 2:54am啦:onion05:

回復第 14701 帖由 炎之贵公子 所發的帖子

sorry sorry
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-11 02:55 AM 發表。

点会咧你甘乖:014: 拒唔会忘记你既
你知我乖啦~~有乜表示先:onion18:

回復第 14705 帖由 wwinglin 所發的帖子

你幾時生日先? 我一定封一個大利是俾你 (唔好同我講係今日呀!)
原帖由 h2o 於 2007-9-11 02:55 AM 發表。
sorry sorry
惯佐就好啦
原帖由 h2o 於 2007-9-11 02:58 AM 發表。
你幾時生日先? 我一定封一個大利是俾你 (唔好同我講係今日呀!)
我先前咪講佐lo~~就當今日啦~~hehe

回復第 14711 帖由 炎之贵公子 所發的帖子

好耐冇上過黎 一時搞錯姐:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-11 02:56 AM 發表。

你知我乖啦~~有乜表示先:onion18:
就送个公仔俾你啦

回復第 14712 帖由 wwinglin 所發的帖子

點可以當架!
你幾時生日姐?!:014: