返回列表 回復 發帖
原帖由 疯狂二世祖 於 2007-9-20 10:47 PM 發表

Batu 9果区。。
你咧?
咪请教。。
Bandar Sg. Long!!!!!
系唔系同你好近呢???!!!!
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 10:46 PM 發表

边个驾车??
你驾??
没问题~~~我跟LJW 借 lorry, 。载你们全部上去。。。。LJW兄能不能???
原帖由 canz85 於 2007-9-20 10:44 PM 發表

是呀。。。不如今晚我们上云顶,跟uncle lim拿钱和享受免费冷气~~~
小心.. uncle lim 的冷氣好貴
原帖由 canz85 於 2007-9-20 10:47 PM 發表
我和LJW 来自槟城, ED 兄来自pj, 靓姐应该是KL 人
槟城??

点解上网识衬D人都系住槟城架。。
原帖由 canz85 於 2007-9-20 10:49 PM 發表

没问题~~~我跟LJW 借 lorry, 。载你们全部上去。。。。LJW兄能不能???
你呢拒对白,真系笑死我。。。。。。。。。
原帖由 canz85 於 2007-9-20 10:49 PM 發表

lori... 會唔跌左個落山你都唔知?
原帖由 ed_teck 於 2007-9-20 10:50 PM 發表

小心.. uncle lim 的冷氣好貴
Uncle Lim 有时都好好的。会分$$$ga..
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 10:49 PM 發表

Bandar Sg. Long!!!!!
系唔系同你好近呢???!!!!
系喔。。

真系好近喔~
原帖由 ed_teck 於 2007-9-20 10:51 PM 發表

lori... 會唔跌左個落山你都唔知?
我会派个车神来喳。
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 10:51 PM 發表

你呢拒对白,真系笑死我。。。。。。。。。
是呀,我们槟城人。。。说话很"rojak"的~~~~所以要请叫靓姐教我们广东话
原帖由 ljw1982 於 2007-9-20 10:56 PM 發表

我会派个车神来喳。
仲得人驚...
原帖由 ljw1982 於 2007-9-20 10:56 PM 發表

我会派个车神来喳。
哎呀,叫我来驾能了嘛。。。。漂移两下就到云顶了~~~~~
原帖由 canz85 於 2007-9-20 10:57 PM 發表

是呀,我们槟城人。。。说话很"rojak"的~~~~所以要请叫靓姐教我们广东话
可以讲福建啊!!!:onion14:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 canz85 於 2007-9-20 10:57 PM 發表

BAHASA ROJAK 是因为整天吃ROJAK
原帖由 terenceng 於 2007-9-20 11:01 PM 發表

可以讲福建啊!!!:onion14:
楼主呀。。。福建话,我不会type呀~~~~