返回列表 回復 發帖
船长,CHINA果D好多都好垃圾嘎!!

我上次去HK,買咗差唔多成千蚊chocolate.

到依家都未食晒!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
=.=...
ckhooi 唔係呀, 之前冇人話我知有依個chatroom之嘛.
有先有得俾我hea架嘛.

喵囡, 你都真係好鐘意零食喎
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 10:52 AM 發表
點解我一D都唔覺嘅???
喵喵
✔ ✘吊詭..
原帖由 海盜 於 2008-5-14 10:58 AM 發表
maui. 我有回覆你喎!

嘉兄, 你遲睡但早起?
活力無限喎你?

喵囡, 嘿! 零食嗎?
甘china仲多啦, 哈哈...
你幾時黎hk呀?

ckhooi, 早晨喇!
咁都俾你入到位宣傳無限
✔ ✘吊詭..

回復 #276 ~嘉~ 的帖子

大家好

~嘉~
我想買隻Rottweiler 洛威拿犬, 比d意見我.:onion14:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 11:01 AM 發表
船长,CHINA果D好多都好垃圾嘎!!

我上次去HK,買咗差唔多成千蚊chocolate.

到依家都未食晒!
成千蚊chocolate

小心肥肥ar你:onion10:
✔ ✘吊詭..
嘉兄,你係自己甘諗咋, 我冇宣傳無限o既意思=.= :019:

hkec...洛威拿-口-
丫~惡犬丫
原帖由 hkec 於 2008-5-14 11:42 AM 發表
大家好

~嘉~
我想買隻Rottweiler 洛威拿犬, 比d意見我.:onion14:
Post 左

你想問d咩,睇下可唔可以幫到你
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 11:41 AM 發表

喵喵
點啊???我講實話都唔得?
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 11:43 AM 發表

成千蚊chocolate

小心肥肥ar你:onion10:
已经肥咗啦!!

努力减紧:019:
原帖由 海盜 於 2008-5-14 11:25 AM 發表
=.=...
ckhooi 唔係呀, 之前冇人話我知有依個chatroom之嘛.
有先有得俾我hea架嘛.

喵囡, 你都真係好鐘意零食喎
无办法啦!HK嘅chocolate好平~~~~:onion05:

我好锺意啊!下次去HK都要買多D!

我依家都未知幾时再去HK,不過~~~~~我F就下個月去!我想跟埋佢同佢妈妈去!但係佢地即日来回,有D烦!:019:
我飯都未食, 諗住去食個陣又有麻煩野...
又要解決左先食得飯丫=.=

噓!

回復 #297 海盜 的帖子

船长,你好惨!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 10:04 AM 發表
woodstock.
嘿, 我要去台灣係甘2掟個彎呀...

靚姐,
阿嘉佢係狐狸先生嗎?
系我屈拒系架!!:014:
喵囡, 但係我襯空檔去左另外d壇度作故仔喎!
哈哈...岩岩有靈感到! 嘿~:onion14:
(一陣去食完飯 返黎有時間先作過)

靚姐,
做咩要係狐狸先生呢? :014:

嘉嘉, 我以後叫你狐狸...哈哈