返回列表 回復 發帖
粵語殘片時間

嘉。。。你快d追返佢番黎啦,唔好比佢走。。。:onion05:
個個都唔睬我  

我自己 同自己傾計

你好  ~嘉~

點稱呼呀

nice  to  meet you     

我叫~嘉~ :014:
✔ ✘吊詭..
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 04:05 PM 發表

:onion03: :onion03: :onion03: 唔睬米唔睬咯!!!

我走~~~~~
拜拜:014:
記得買手信反嚟ar:014:
✔ ✘吊詭..
=.=... hkec, 我咪又係甘!
冇得暢所欲言, 唔夠痛快~

嘉兄,
你搞咩要自己同自己講野甘無聊丫?

這幾天都覺得身邊發生的每樣事情都很無聊, 無聊透了
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
喵囡 唔好走, 返黎...
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 04:12 PM 發表

拜拜:014:
記得買手信反嚟ar:014:
:024: :024: :024: 拜拜你条尾啊~~~~

揾個靓仔,返嚟同我倾!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:16 PM 發表
喵囡 唔好走, 返黎...
:014: :014: :014: 船长~~~~~~~~~~為咗你,我返嚟!!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 12:16 AM 發表
=.=... hkec, 我咪又係甘!
冇得暢所欲言, 唔夠痛快~

嘉兄,
你搞咩要自己同自己講野甘無聊丫?

這幾天都覺得身邊發生的每樣事情都很無聊, 無聊透了 ...
佢想開個自言自語區做版主。:onion14:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 04:17 PM 發表

:024: :024: :024: 拜拜你条尾啊~~~~

揾個靓仔,返嚟同我倾!!

hi  靚女

你好啊
有咩想傾我倍你傾ㄚ
✔ ✘吊詭..
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:20 PM 發表

佢想開個自言自語區做版主。:onion14:
都好wor

好提議,等我 反映下先
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 04:21 PM 發表

hi  靚女

你好啊
有咩想傾我倍你傾ㄚ
:onion31: :onion31: 边位啊??唔識你喔!!!

回復 #379 海盜 的帖子

我地自立門戶  

開個無聊人家族
✔ ✘吊詭..
hkec,
哈哈, 自言自語區? 幾好丫!! 叫佢申請啦! 非佢莫屬~

喵囡,
我仲係好眼訓...
我o既工作終於7788喇 (感動)
我可以安心地放假!!:onion05:

嘉兄,
你依個自戀狂...頂你唔順!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 12:18 AM 發表

:014: :014: :014: 船长~~~~~~~~~~為咗你,我返嚟!!
喵喵妳要唔要加入我地無限家族呀。:014:
海海&嘉嘉你地不如轉家族啦。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 04:23 PM 發表

:onion31: :onion31: 边位啊??唔識你喔!!!
你 好啊

我叫  嘉:014:   
nice  to meet you
✔ ✘吊詭..