返回列表 回復 發帖

回復 #387 ~嘉~ 的帖子

無聊人家族=.=

我想開個團叫..飯團!
嘩卡卡...
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:25 PM 發表
hkec,
哈哈, 自言自語區? 幾好丫!! 叫佢申請啦! 非佢莫屬~

喵囡,
我仲係好眼訓...
我o既工作終於7788喇 (感動)
我可以安心地放假!!:onion05:

嘉兄,
你依個自戀狂...頂你唔順! ...
船长~~~~:onion05:

你终于做到7788啦!!:onion14:

我等你返嚟啊~~:014:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:25 PM 發表

喵喵妳要唔要加入我地無限家族呀。:014:
海海&嘉嘉你地不如轉家族啦。
好啊!!我過去~~~

有无得做大先???:014:

回復 #389 hkec 的帖子

哈哈...
但係我好型甘 :014: 發表左一句宣言:

立足兄弟幫, 心繫無限國!!

如果我轉club咪...
嘿嘿~
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 12:22 AM 發表

都好wor

好提議,等我 反映下先
自言自語區後面加上(版主嘉由青山醫院重金聘請返黎幫手)
喵喵~ 以我依d 懶懶閒o既效率, 做到今日都差唔多!

嘿...唔駛ot, 哈哈...可嘉可賀! :onion14:
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:27 PM 發表
無聊人家族=.=

我想開個團叫..飯團!
嘩卡卡...
爛gag王

俾個爛gag族長你做
✔ ✘吊詭..
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:30 PM 發表
喵喵~ 以我依d 懶懶閒o既效率, 做到今日都差唔多!

嘿...唔駛ot, 哈哈...可嘉可賀! :onion14:
船长~~~~你终于得闲啦!!

我又可以专心同你倾计啦!
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:30 PM 發表

自言自語區後面加上(版主嘉由青山醫院重金聘請返黎幫手)
冇我d儍人做d傻嘢   

你地邊有咁 多娛樂   
✔ ✘吊詭..
嘉... 啪!:onion31:

大膽! 人家都不知覺得依個名幾甘好味!
好名...

飯團~一舊二舊飯團甘積聚成多, 嘩!
再由飯碗級變成飯筒...
嘩哈哈! 幾甘型!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 12:28 AM 發表

好啊!!我過去~~~

有无得做大先???:014:
做大有好多種解釋,妳指邊種。
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 04:26 PM 發表

你 好啊

我叫  嘉:014:   
nice  to meet you
:onion05: :onion05: :onion05: 你好!!!

去冲杯茶饮下先~~:onion14: :onion14: :onion14:
好热闹啵~呢度~
入谷温人
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:34 PM 發表

做大有好多種解釋,妳指邊種。
:014: :014: :014: 做到,同你一样!!!!

有无啊??:019: :019:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 04:33 PM 發表

船长~~~~你终于得闲啦!!

我又可以专心同你倾计啦!
哈哈, 我要扮忙甘同你傾計!
好高招. 好忙好忙好忙甘打字!!
噼嚦啪啦...
摩打手甘, 哈哈~
人地以為我係度趕緊唔知咩野重要文件甘添呀!
嘿~