返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 04:35 PM 發表
好热闹啵~呢度~
:014: :014: :014: 靓仔叔叔~~~~~~~~人地好挂住你啊 !!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:33 PM 發表
嘉... 啪!:onion31:

大膽! 人家都不知覺得依個名幾甘好味!
好名...

飯團~一舊二舊飯團甘積聚成多, 嘩!
再由飯碗級變成飯...
嘩哈哈! 幾甘型!! ...
係飯桶 我又要做飯桶
✔ ✘吊詭..
原帖由 海盜 於 2008-5-14 12:33 AM 發表
嘉... 啪!:onion31:

大膽! 人家都不知覺得依個名幾甘好味!
好名...

飯團~一舊二舊飯團甘積聚成多, 嘩!
再由飯碗級變成飯筒...
嘩哈哈! 幾甘型!! ...
嘩,宜家d米好貴,你真係有錢。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 04:37 PM 發表

:014: :014: :014: 靓仔叔叔~~~~~~~~人地好挂住你啊 !!!
我都挂住你 J~
入谷温人
toyo88 哈哈, 你又黎參一腳啦!
之後 一腳伸開阿嘉...佢係時候返去青山做首領~

青山冇左佢完全係運作唔到, 佢好重要呀對青山精神病院黎講.
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:36 PM 發表

哈哈, 我要扮忙甘同你傾計!
好高招. 好忙好忙好忙甘打字!!
噼嚦啪啦...
摩打手甘, 哈哈~
人地以為我係度趕緊唔知咩野重要文件甘添呀!
嘿~ ...
扮呃人??唔係甘好喔!
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 04:38 PM 發表

我都挂住你 J~
靓仔叔叔,最近见你既时间,都比较少喔!!
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:37 PM 發表

嘩,宜家d米好貴,你真係有錢。
哈哈, 飯團 係有錢團?
嘿~
有錢就有飯食, 哈哈!!

(搞到我真係好想食飯糰)... :onion14:
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:38 PM 發表
toyo88 哈哈, 你又黎參一腳啦!
之後 一腳伸開阿嘉...佢係時候返去青山做首領~

青山冇左佢完全係運作唔到, 佢好重要呀對青山精神病院黎講.
盜盜 ... 我愛你
✔ ✘吊詭..

回復 #410 海盜 的帖子

系啊~见你地倾得甘开心
入谷温人

回復 #411 喵喵囡囡 的帖子

我地依d 低級打雜員工日日都對住部電腦, 唔打字仲可以做什麼?
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 12:36 AM 發表

:014: :014: :014: 做到,同你一样!!!!

有无啊??:019: :019:
係占士比,我開頭都唔知。
我自己睇就同妳一樣冇乜分別。:014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 04:39 PM 發表

靓仔叔叔,最近见你既时间,都比较少喔!!
依家我既工作时间比较漂忽d.......温食......唉.....
入谷温人
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 04:41 PM 發表

盜盜 ... 我愛你
=.= 快d 搵人捉佢返去精神病院啦!
佢越來越嚴重...

(大好青年...快d 醫好個病佢)

回復 #416 海盜 的帖子

点解我唔使甘做既???