返回列表 回復 發帖
原帖由 海盜 於 2008-5-14 01:07 AM 發表
心突然的隱隱痛...WOWwoo...
如空穴來了陣寒風 HOOhoo...
沒法痛忍~~~~~

好眼訓...不停甘打呵欠 ...:sleeps:
睇頭幾句,以為你想起我...
原帖由 hkec 於 2008-5-14 05:09 PM 發表

睇頭幾句,以為你想起我...
=.= 想起你會 "男人最痛" ??
哈哈哈...

甘應該開心定唔開心丫?
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 05:06 PM 發表

我唔系............:019:
你同嘉嘉,锡锡喔!!

仲唔系???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
今晚食乜好?
又係時候諗依個問題...

有咩野好提議丫!:onion14:

回復 #453 喵喵囡囡 的帖子

咩事:onion14:
✔ ✘吊詭..
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-14 05:17 PM 發表

你同嘉嘉,锡锡喔!!

仲唔系???
甘都可以同你既~~
入谷温人
原帖由 海盜 於 2008-5-14 05:20 PM 發表
今晚食乜好?
又係時候諗依個問題...

有咩野好提議丫!:onion14:
好想食吉野家:onion14:
✔ ✘吊詭..
原帖由 海盜 於 2008-5-14 01:13 AM 發表

=.= 想起你會 "男人最痛" ??
哈哈哈...

甘應該開心定唔開心丫?
開唔開心我都係差唔多要試下去訓,返黎兩個星期時差都未掂。
各位拜拜啦,嘉話過500有錢比,最近佢成日派錢。
我而家肚饿啊~~~~~~~:onion03:
hkec, 好啦, 甘早抖喇!!

嘉... 吉野家, 我屋企附近都冇得食, 哈哈!
再諗過...拜託!

岩岩工作上又受到好大刺激. 依家想捉人黎打=.=:onion31:

回復 #460 海盜 的帖子

我好掛住肯X基海皇飯
✔ ✘吊詭..
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 05:28 PM 發表
我而家肚饿啊~~~~~~~:onion03:
我都有少少, 係公司搵野食中...嘿 :onion14:
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 05:20 PM 發表
咩事:onion14:
:onion03: :onion03: :onion03: 原来嘉嘉,都变埋孪既!!
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 05:20 PM 發表

甘都可以同你既~~
:014: :014: :014: 唔使啦!我消受唔起啊!!

留翻俾第个啦!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 05:35 PM 發表

我都有少少, 係公司搵野食中...嘿 :onion14:
我而家啃紧饼~~~