返回列表 回復 發帖
嘉兄,

kfc 梗係食... 磨菇飯同埋炸雞=.=
雞皇都唔好食.

靚姐,

啱岩有同事請我食糖...都好過冇!

喵囡,
就黎放工喇, yeah!
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
磨菇飯5中意食   

雞皇好食d

仲有雞上比同薯格
✔ ✘吊詭..

回復 #467 ~嘉~ 的帖子

你講到我都有點想食kfc...=.=
但係熱氣喎!!
哈哈...都係唔好!

回復 #466 海盜 的帖子

我都准备可以走啦!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
:onion05: :onion05: :onion05: 阵间经过,我都去买薯条吃先!!
喵喵...
我要留返個肚黎食正餐, 一陣食左小食又唔想食飯架喇!!

嘿! 6點喇, 你可以放工喇, bye 喵喵!!
我都走啦!!拜拜船长~~~

唉~~~~500帖都系同我无缘
哈哈, 一係你留到500帖先走啦!!

我都走啦, bye! :onion05:
行开做少少野啫,返黎个个走晒。。。。。。
靚媽. . 妳好

原帖由 woodstock1221 於 2008-5-14 06:49 PM 發表
靚媽. . 妳好
我识你既吗???
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 18:55 發表

我识你既吗???
靚媽記唔記得邊個詹丫頭喔. . . :019:

原帖由 woodstock1221 於 2008-5-14 07:21 PM 發表

他老人痴呆症又发作了....
入谷温人
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-14 07:21 PM 發表

你地起势甘换名,你想我记得都难啦~~~~~:019:
不过,詹丫頭呢个名,我记得!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 09:36 PM 發表

你地起势甘换名,你想我记得都难啦~~~~~:019:
不过,詹丫頭呢个名,我记得!!
吃左药喇??
入谷温人