返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 @( C+ u% w1 h$ B) g
kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
" ~- C& v6 k7 s, ?; Y# B
分別係...呢部係新架囉
: n5 l2 f* N1 z4 L7 l% D" w  x9 [公仔箱論壇依家既旗艦機, 個款仲好靚仔4 ^4 N6 H3 ?% J) e
4# 魚柳bell TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! y$ z( j) _* N3 X/ I
好型喎真係!金屬機身黎架?公仔箱論壇1 V. X9 u& i8 j. ~8 t; b
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell 公仔箱論壇4 X+ L( X3 Q, R
好型喎真係!金屬機身黎架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. l( h, P7 U; B" \. G: E- V3 E8 \
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機www3.tvboxnow.com/ w* y6 h: l2 X) T
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
" q# C2 W1 K8 \0 r- S% U: |  P公仔箱論壇係呀, 質感好正) J5 I2 F; T/ K& o8 h
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
2 d: _& M$ x/ {7 q  T8 U- z公仔箱論壇魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
2 ~7 ~* t+ C2 `- O/ I# p0 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell www3.tvboxnow.com' K1 k! H- G/ j4 d8 o
好型喎真係!金屬機身黎架?/ ^* q0 z/ U! W  H- N
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機2 y% e! \0 I: O3 P& a. J1 K* ~* Z
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
" Y) g6 S0 C, U2 q) |2 `
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
: J; K8 x1 h: P! f. ywww3.tvboxnow.comS4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: U  R8 d7 \2 G" ^- o2 v( w
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
% v$ x- o. d9 f" n9 I1 Q' `) t公仔箱論壇估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急  c1 T5 [" b: M/ M3 O
見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???