返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
9 d! ^# t$ \# RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
公仔箱論壇% b& _4 o9 L# U# I+ i
www3.tvboxnow.com8 H, j- ~5 m7 {( H# O: O+ G% I" N
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
4 E/ c' u7 M+ b# A2 vtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
+ ^4 _, P6 k/ N& V' R
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
  C/ R4 S5 x9 O+ V5 m3 ywww3.tvboxnow.com
! u+ m5 l2 d* p. E8 X0 ~9 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我推「天與地」7 G; T+ F$ b+ u! j; e3 f. C
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
& J! m; Z/ U3 wtvb now,tvbnow,bttvb曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
% F% D) }2 K1 c6 r' Q公仔箱論壇我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
/ v1 [( l, Z6 G! m公仔箱論壇我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
5 M2 }8 D' d% H- ]8 ]0 z: rleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
' J( i$ X! G0 t1 {& j
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
tvb now,tvbnow,bttvb1 h5 a8 t4 p/ l
+ K- p$ J; G# [tvb now,tvbnow,bttvb曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道www3.tvboxnow.com; ?/ N5 Q' u. \+ v; |- {
我反而觉得"爱.回家"有少少意思www3.tvboxnow.com" e$ g/ h/ C$ ~: u0 R, e
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
3 w# n: J& j  I. ]% i7 I
) W! a9 s0 w! L2 L5 P9 V/ YCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...www3.tvboxnow.com% L4 [- o1 L0 y' R* h/ L/ Q# j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, K% A% l/ N4 v. c
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
1 }6 [% X0 F( Y; ?- d; {  u3 |5 b
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
; D* ?) Y/ y; C3 blhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
7 b" V8 S1 P3 c, _0 y$ J6 L
% N. D/ O% `9 w3 U, |" e8 g
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
tvb now,tvbnow,bttvb9 T9 P6 X/ G3 D+ G% m2 ]
公仔箱論壇. z; e/ c# {8 |& L

( B5 z# y" z' @/ }" Y, xCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
5 s  x4 S' E7 o4 \, t# }4 ~0 P+ n& ~5 G: R
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  q4 \; ?5 B4 @  [6 r1 N1 R
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
& F; y: }; t6 Q* U  X9 S- @* zwww3.tvboxnow.com甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L5 h9 Q5 R. i7 K7 R! f7 i
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
( k* E4 `  _) p% s! }

( h& m0 B# e* |1 M' P  M0 P/ S3 g& l公仔箱論壇有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
& b" M  Q5 H- A, S( a公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
' B& I$ b: d+ c7 [* ]4 Y
我都是网盘连接下载的www3.tvboxnow.com  ]7 @2 [1 n& G* X
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
1 ~. f3 [5 t5 A3 g* \% d. C6 g3 q, Otvb now,tvbnow,bttvb甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛. h5 p& D) V0 [( ~& g! z+ y
毕竟HK现在其实得一个免费台
) R* R; y$ W2 {# ]6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
4 {1 u" Y8 ]/ W5 etvb now,tvbnow,bttvb
; K- I& `+ @2 E: i# \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以依家人地咪播「西遊記」囉
/ m6 h% J% v( N3 E; ~/ y8 e' g5 U: r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  a9 g/ ^# o" \$ ?1 ^0 c
所以依家人地咪播「西遊記」囉
9 i3 [- o. Z$ T# v% ctvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
9 |5 T. P( |; O; Z+ g% J! O# j2 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
  ]2 j2 E& W1 [+ S* u3 ]基本上都保持水準嘅
1 I, ?+ ?& S/ @  }不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口