返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月7 O$ F( l5 \% L/ \! t% z3 g- A
我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你www3.tvboxnow.com' t4 a2 v- J& p0 B* q
每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事www3.tvboxnow.com6 w, N! x* |# r# y
你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生
3 a, r. C1 I8 v* S( `: X6 n/ B) u" |有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我
# m# B  \) o9 l; B6 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前
/ @2 ]: n( ^) \2 b公仔箱論壇www3.tvboxnow.com5 ?8 K& o& k/ H: A: M2 d
我好記得果次.......% V+ g" i) }0 J8 b  B( I$ _
因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以公仔箱論壇/ Z; Q7 H# ~0 i# X/ G. C
那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你www3.tvboxnow.com8 x/ G' J1 O: g
我的情緒不再低落....心情開心甜蜜.....
  B5 t" G5 q- Y- ~0 J7 Bwww3.tvboxnow.com9 b% G9 h, u# z9 z7 G+ f; a: n7 `
每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失
0 E5 \" S7 s! x2 t0 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 F; U, y5 {7 \1 H8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇5 P1 C3 Y7 v/ t( T& Y
www3.tvboxnow.com/ `+ H- W- B0 u4 U/ [% N
公仔箱論壇1 L6 D& S, R- `7 R( H1 Q3 k. n

! Y$ L: B' C! k+ x5 g[ 本帖最後由 多事啦 於 2008-11-8 10:52 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 S4 b  O+ W+ s" R
請保特心情開心甜蜜.....
* V% J( q. j3 i8 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ k6 A  _2 e+ i6 A
我會架啦 公仔箱論壇8 _6 M: L) k" q$ `( n1 c9 k2 B; @
嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: v2 @# ]8 y2 m5 u0 ~
hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
- p& m+ [( W" {公仔箱論壇
" `" @4 k, E8 l& W0 \tvb now,tvbnow,bttvb我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表
* c, K5 \2 o& K! {! Vwww3.tvboxnow.com戀愛得滋味是最甜的。
tvb now,tvbnow,bttvb! b6 d5 G* E) O' n' O' B

& k, g/ \/ `& s0 @$ W8 K% Bwww3.tvboxnow.com係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表
' z3 _0 t% @- I4 }5 {* p* `5 z* n; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com& @# |/ F7 c2 \

. S/ l3 ]  g7 y! W) B公仔箱論壇係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
tvb now,tvbnow,bttvb4 o6 a4 w5 n6 r8 `& W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 g, ], Y" U; u; R. a/ a
送你經典句﹕幸福的光
  h# ^7 s1 }3 z$ M$ rtvb now,tvbnow,bttvb當遇到現在
# M: N: I7 h" P: [. x2 F. h和你相伴一生的人tvb now,tvbnow,bttvb+ @! P/ B) i5 o; A8 g' O- _
要百分之百感謝他愛你www3.tvboxnow.com' V7 H% O0 g+ v" F$ ]+ L! N
因為0 W# O& `5 c: F; g' I, S% S
你們現在都得到
3 o0 r3 ~: c" P# k0 \8 K* Uwww3.tvboxnow.com幸福和真愛

+ v  W6 J2 n  J4 I9 _公仔箱論壇* I$ |# ]$ K& c

0 `6 ]; ?/ v' S4 [+ {大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。
: T3 h! Z$ z! s8 Q3 Uwww3.tvboxnow.com! c( D- m' @4 B+ J

評分次數

• yumiko123456