返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@tvb now,tvbnow,bttvb" O# d0 s. m. b- X+ l/ O
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦www3.tvboxnow.com. j# n+ ?) M; p/ y) m1 V
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' M' z3 d4 T* m: X* ?* E6 y  U/ {8 q+ O: B
黑色真係好型@@
0 F; J, X. E' S0 i  e+ ?# Otvb now,tvbnow,bttvb我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇: u3 W/ }$ i  U
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
  F1 r( ?" ?3 s  F4 s/ H( {1 s樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
) p. F3 V) U( Q0 f公仔箱論壇thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
5 c: r/ G9 o- \; R" d2 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨) R9 g. H6 S0 h+ [$ I
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
# r% L6 S7 W# z0 ~- I" |  c: G; O
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...公仔箱論壇2 {% m: |6 y7 v5 L: X
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Q& G5 z" D. m: L$ Y
我就鍾意one多d(所以訂左one)
7 |: j, S( z: R  b; C# Ks4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
. e6 @& _  ?: Q# e* P) p; o' VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. D; p' l# o( K0 E
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇# m3 P; ?" C2 o3 i
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇8 X# g0 P8 X$ |
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
" d: B3 j8 X( @tvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
6 Q4 X8 h* b2 O+ i- S8 W我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb6 ]9 ~$ A$ Y  `1 |- I. }2 _) {  Z7 h
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb( E' x! D/ K- ?, I1 m' g
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" j8 v/ l0 v# ]: W) L! Q8 m1 b
但S4好似都多左好多新功能..?
www3.tvboxnow.com- S6 H. z7 [; w8 I  N
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
: K* w8 b6 v  ?- z! ]tvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
, h' v$ J0 r' j9 ]" Q8 S0 N公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 z3 y" z- Q; H
如果講像素既話唔係S4高D咩
7 U  ^( F4 H9 J+ B6 _2 C: x但S4好似都多左好多新功能..?
: Z  k1 h% d: N9 u( V6 @www3.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 U4 H/ n7 ?5 B0 |* R" U1 l
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
! V. `; t/ I+ m- PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  N7 b5 K8 l/ J8 J6 R+ l% M
如果講像素既話唔係S4高D咩
" Q% x+ I  f# U* Q8 x' j  q魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
$ J$ k% o3 _0 f. F) x
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊* k6 y9 k  g" V/ M  o8 T6 ~
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
$ N' ?- a0 N+ ~* i! N: t
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb" ^# }/ j5 _. ?/ `
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
4 T. I3 }; l7 s. g6 P& y$ C: `: BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
- K/ Z5 O, D7 `2 m如果係咁咁真係唔洗考慮....