返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

# w3 ?# V) [+ L2 C+ t公仔箱論壇
. T! d* N  A/ ~* A" t0 J% q* k6 }: Q& v
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
! `5 \/ d/ {4 L3 i& y  O公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
. o$ @& w* Y( y* b; F5 A& x. owww3.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!! c* C1 o) W% w, ?0 P. Q$ |2 D9 K
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 L& I" g9 k! k+ ], k
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
/ H; J  H+ {) [6 G- S) A" ]/ _www3.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
$ Z. l) y6 C( T- K+ _鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇( C7 `0 f. o0 _% X2 t5 L0 {! i
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
  N2 t2 k5 i/ \呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index" Q/ z5 `7 ]/ I; U/ H- c8 k
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) V) H2 P. [1 l/ {
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 m/ f8 c" y7 X7 R  Z: _
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
) x. s" t; B" }  K9 d+ ~. N# t7 o公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
: f  c  [; {$ H$ A3 d0 n$ e3 D公仔箱論壇下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
/ f+ b7 ]5 A5 B4 H* `下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
6 |8 C0 a' t; E* z1 V' lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
! F+ G# W1 i! B
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
tvb now,tvbnow,bttvb5 Y; {* h# S- O0 B/ |$ E
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁tvb now,tvbnow,bttvb+ S" K) B9 Q5 G" K
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
www3.tvboxnow.com$ t' n8 H8 A( f$ T9 C+ B7 p; v- ?4 ~
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
' i% `" a) |/ v公仔箱論壇唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
  o7 R1 F' ~: u1 _1 @  etvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
7 I7 j) k  v( r: z; J/ x0 y* o! B係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
公仔箱論壇. F/ G# r9 Z' e! {
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?公仔箱論壇4 u4 A- r; o5 k, L' d( \
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
公仔箱論壇. W; l1 t6 F+ U2 X, @: X
我個陣冇特別格價個d呀
- j5 V6 X% L; {6 t" M但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
+ Z# W3 |$ c, w我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
% _# |" `8 A, u1 E& l, v1 Z1 @( P鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
  m& f2 c! c0 G$ h+ l0 uwww3.tvboxnow.coman機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
tvb now,tvbnow,bttvb! |0 D" p& k" G4 D7 V7 N2 W- s
我個陣冇特別格價個d呀www3.tvboxnow.com) h5 \/ q- z3 x* g6 [
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
( l7 r. t( }0 T2 d: G  E  k8 Pbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
$ ^6 P; {; @0 o0 |公仔箱論壇咁都唔錯啵, 多謝師兄報料