返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~- f& l! P! Y- }
9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
" i/ Q1 F0 |: @! W師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
  y5 T7 m) e& w1 N
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?1 K# r' p- L3 f$ J) D6 ^
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
公仔箱論壇' V1 U6 z8 |9 ~
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. B' O0 R$ v7 q! d
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?www3.tvboxnow.com. k1 Z9 \7 r: Y! b1 R! A  r6 h
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
www3.tvboxnow.com& u" n9 {+ k# ?! ^; u
s4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
2 J7 |7 M; Y5 X- ]2 n, W$ X
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎tvb now,tvbnow,bttvb7 k# A3 d# ?. f& a/ F
sweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
9 u: q4 `- V  L) u
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `6 B% e+ R6 g$ w6 P9 e" I8 o+ a  N
仲要配合埋鏡頭等等架公仔箱論壇4 [! L+ w5 Y& B+ \) B
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐
# {8 {( O4 D+ _, `3 o4 Y% K% v但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
3 K7 [& P: T- |# W: E3 j, Wwww3.tvboxnow.com唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好( ?( h( ]5 V3 }' g1 N) t
仲要配合埋鏡頭等等架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; {- K$ e. O! y; k; l. ^: r- e
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
7 i1 q. a: b( p7 ]9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
' ?7 ]) f. B) l4 C+ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又好似幾有道理..哈哈tvb now,tvbnow,bttvb3 m+ |. w1 k4 c) `2 v
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐tvb now,tvbnow,bttvb1 a9 s4 ]. ~) C( o, U) U
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
3 p% a' a  R; j4 ^巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- o8 e8 F  g9 ]7 ?% T" k
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
$ d6 B) N+ ~; G: s嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
4 l( C7 c5 i; w; |2 w( Jtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
www3.tvboxnow.com. R4 p& }! c5 P8 Q% ?9 u! H$ X' p" [
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |% t/ t- N  \$ r1 ]; V6 c
又好似幾有道理..哈哈
2 W% @$ L. T# J想知呢部ONE影相多唔多野玩架??' c9 D% o2 M  z& t0 ]1 Z5 G# y9 L1 H
sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
4 f. a7 j# n8 a# U0 t; m) S9 Vwww3.tvboxnow.com多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
% S" K1 b3 Q  `/ Y. u# _$ D  y公仔箱論壇金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱1 @. ?$ a+ ?7 ^$ F
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
9 F  [/ ^% [4 n0 |/ I
係呀, 我以前用s3試過燒左
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" i) X. m( y* |/ e# ]" n0 L2 J" ?
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: i! C3 q& f7 x/ w/ b8 p
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( A  W' w, R9 p0 Y/ |- O
ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
( w- F, }; `& ?. O8 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
- O7 e' h( F, Q) _0 j" L9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
$ Q, M) q& l6 Q8 V' k! O7 \thx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget