返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
+ Q" P" J! ?8 Q# {' S% xkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
0 ^9 T# w  f/ h* Q- aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
% }" n1 ^& Q) U8 U1 ~- etvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
6 J6 d2 w' d- _" jtvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?
4 c  c1 ?& |) R) k! Jtvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
/ H+ c- m# i$ g3 k2 o
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
" g, p0 v- g& F# xtvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
( Z  \' e) [( O公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
2 \; z0 \& @/ D2 k
係呀www3.tvboxnow.com& Z8 T" g" x' m2 P8 w6 y
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
6 C; w$ B5 x" N0 x8 x" J! h2 F
咁htc既話邊部好呀?@@tvb now,tvbnow,bttvb8 {* k, O/ Z0 Y& t1 X
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
6 r2 a+ T5 a& C3 Q& JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f1 L% T! ^" O& L) r& S  a: T$ m
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。. ?4 P1 q# a, k7 Y1 m" Y
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
5 n: |% B! i$ S( G- \* j
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb; K+ S& @3 C" S! N$ c9 y. `! ]
不過香港都有蝴蝶咩???
9 ?+ }" H$ b( u8 }! Cwww3.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
' f7 s5 u/ W3 i2 G/ r$ P, U  btvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 M- G/ n  e9 q7 l5 b' R1 @
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
2 ]0 y" D8 N2 n
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
" J( Y# ~' T1 ^& O; [! W4 Q; Q' b' f公仔箱論壇係呀
5 |9 q3 C/ y3 w, L0 f1 C* q* g依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvb now,tvbnow,bttvb5 T# _5 V+ n( t1 Q& {) I5 Y4 _
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
2 F! \  B: o( M8 R個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb5 H) C" t2 d" a- _! G& k/ q* ?
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* o, q0 e* _) |4 d- v9 s2 J
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
# K- Z' h4 b! F+ _( Ptvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
$ w3 B  [+ B- \* [
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
; A: E; q1 d9 M. J& g( ntvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb/ r$ j0 k6 V: F5 }/ a7 m
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?www3.tvboxnow.com9 x( _7 H+ e" d' P8 e
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
: A( H. {: @  J# R$ b% y0 l; q) U
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
8 V2 A" G% w+ l/ M+ V" ]. X公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
/ e+ y4 _5 ?! n1 u* ?  P+ ?www3.tvboxnow.com特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
! s0 [6 ]. H: W8 j
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題" `9 \, @" N' s3 {8 R1 T: v
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多www3.tvboxnow.com# r2 i* |* L7 h0 B
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
) Q0 y8 v, }8 ^# H9 |* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
4 H, X& r0 I9 u, A例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag