返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀公仔箱論壇8 {  g$ J* ^" N$ m& {  h: F  O! M; V
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀公仔箱論壇) p, e0 o, V/ H6 m
請問邊度有得睇?公仔箱論壇" w) n, J4 ]+ H( D% F0 F4 x
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
) {2 n+ d7 y+ j# {1 e# T! i
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
www3.tvboxnow.com: t, s" D7 @5 I6 {* `/ w. W
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
' O( W1 ?$ W& Y  n3 h1 i0 dkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
' b  G2 v2 K+ R; y5 W0 d* I0 ]- kwww3.tvboxnow.com
; F! W+ G0 [4 {) _* }$ \% L5 E- XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
1 B8 @$ F# O" k* b* h9 M' S( g3 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: s8 S" ~1 t7 t( O# E2 w: |
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
" E4 B) P) D% w) J5 c熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \  |2 n5 @8 j! ^' J
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲公仔箱論壇) N5 p% f$ T6 D5 ^2 i2 K* g
你就咁上網睇睇唔到架
5 S5 `. W  ?- u3 ]; e1 atvb now,tvbnow,bttvb樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲tvb now,tvbnow,bttvb8 e5 |: e3 k' l$ W3 l
你就咁上網睇睇唔到架
, Y: f. o7 h2 `# ttvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
" Y! ~9 F6 g5 D. h* c, d4 d

5 [2 s! v4 N. O原來係咁@@) s  J' v, l, `( V' g- s
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
tvb now,tvbnow,bttvb5 V, D0 s7 ~3 a# e9 B! k3 S( i$ v

/ m, F# {8 @8 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@www3.tvboxnow.com; e' {+ R& j, Y# b2 n5 C
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?8 o, W. j% t6 R
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
www3.tvboxnow.com7 B# N4 w! L( M; g8 E( H; k$ Z, v) ^
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦www3.tvboxnow.com9 o, b' J$ D: J( n0 {/ j# I
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
tvb now,tvbnow,bttvb6 B, X( W' y/ L
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
6 y- q, X) W. M% M. x而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
& d% F6 Y, ^. y' Z. ktvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
www3.tvboxnow.com0 \9 w2 C0 }" v. T: P! }% a

Z# c" c' Y' [% V# ~比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變9 g# V1 V1 W% W/ n; a# {- k
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
3 Q- E* L9 P" S$ p1 E* O$ Lwww3.tvboxnow.com
& I7 d5 e; _" A) z2 @4 e, G3 ]/ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
3 j7 k$ C9 y* O0 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。