返回列表 回復 發帖

<鬼同你OT>討論

請問你地有無人睇呢/ H+ f1 f, Q5 D# N
想睇邊個多啲
外星貓E生
晚晚都有睇~
8 H: P+ e6 ]9 K5 A2 Y至喜歡孫淑梅&姜蓉~
8 ^/ C( E. D1 s至討厭蜘蛛精~
版主大大做乜咁投入
  m3 e6 l, D: _: A- qtvb now,tvbnow,bttvb+ E- W8 N1 M) I! z

$ T6 d  {5 Q- p公仔箱論壇孱仔旬盤都好搞笑
外星貓E生
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
版主大大做乜咁投入
5 k2 j7 f7 I! ?- D公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb8 ]7 V. g- O# C
9 p6 x. T$ H$ M/ Y. }( t' f& g
孱仔旬盤都好搞笑
: s5 H0 U, c6 g* e/ b2 G  k  zCC517 發表於 2015-7-29 11:41 AM
6 `( Z4 Y) R. ^$ q/ ?tvb now,tvbnow,bttvb who is 孱仔旬盤?
搞笑戲啊?不過其實幾位主角都系好戲之人
- S3 s2 f! X/ b& A- k- flhy92725 發表於 2015-7-29 05:05 PM
9 L4 l5 }5 ^9 Y: S公仔箱論壇期待蔣志光的角色登場~
公仔箱論壇& ^2 _+ n2 k$ c% l" |9 _1 h* e5 J% {
who is 孱仔旬盤?www3.tvboxnow.com, P8 K/ a: B1 _6 N/ A; i
zzleezz 發表於 2015-7-29 06:51 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 z# d4 A! |+ F7 g  P" h

/ d* d$ u% P4 ?; Dtvb now,tvbnow,bttvb曾經旬盤陳豪你都唔識
外星貓E生
' E- P+ [& L; e
期待蔣志光的角色登場~
6 r  N  I* O& mwww3.tvboxnow.comzzleezz 發表於 2015-7-29 06:53 PM
$ G" r4 U8 |0 u& G4 l4 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ k" n. I7 c9 S! k. v
呢兜友仔都好戲
外星貓E生
可惜樣子不討喜
條骨都無佐lu
7 c( e0 S- B( p5 F* r

& k/ e$ s0 j) j2 ^; O公仔箱論壇曾經旬盤陳豪你都唔識
- q' H- e) Y( w公仔箱論壇CC517 發表於 2015-7-29 10:47 PM
% m' @  b/ G3 k! e- w3 s+ ^) n: Q
人地BB仔都有2個啦....仲旬盤~
唉,胡定欣,又一次比角色所累,商界女强人,口齒伶俐反應快,能言善辯 ,為乜又要寫佢感情上婆婆媽媽?當初的“方明愉“個角色,胡定欣咪發揮得好好,點解其後的角色設定,一蟹不如一蟹?
8 }* e+ T4 I1 k; W9 F& D% ^! itvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com. o1 v/ W9 R+ g& q# w& b
: I7 G2 w# H4 }3 b' @
呢個阿MAY ,果次懶正義乜嘢頭上有光環的”譚美貞“ ,大塊田無論再做返幾多次好角色,果次黑人憎的污點都係洗唔甩。

評分次數

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Sam哥咁好記性,係咪做緊編劇
外星貓E生
唉,如果我係编劇,胡定欣個角色相信無咁慘,明明都係個聰明醒目女,為咩事將大塊田呢D咁豬的豬嘜整咗入公司之後,跟住乜都做唔到? 只係跟出跟入,然後自己一個講嘢,成日無故發脾氣,智商低咗咁多,IQ冇,連EQ都冇,可憐的胡定欣。.....

評分次數

你咁認真,人地無得鬧收視就會低,老細又詐型,是但算啦,都係攝期

評分次數

外星貓E生
聰明靈巧的角色,胡定欣明明可以做得好好,www3.tvboxnow.com; K$ T  j& X" [% Q
可惜接著落嚟,就展現佢樣樣比唔上大塊田,
+ v. `% Q+ u7 n- k0 Qtvb now,tvbnow,bttvb咁當初設定佢咁精叻做乜?
: H; z. a5 r* @. ?* T. k7 t2 n又寫到佢為個傻係情迷成咁!
8 @4 h8 J$ Y/ q. Atvb now,tvbnow,bttvb tvb now,tvbnow,bttvb" g6 K* o! y: W, z: y$ P, w* U( Z! j1 }
呢個角色,胡定欣妳咪再做啦,做cheap晒自己。