返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-9-20 11:39 PM 發表

买几多啊??
细细地,50。
原帖由 ed_teck 於 2007-9-20 11:39 PM 發表

我都冇買...
那你买那一场啊ed兄??
原帖由 ljw1982 於 2007-9-20 11:41 PM 發表

那你买那一场啊ed兄??
仲未落注... 不過歐協盃真係好難分析..
ed兄,how to upload pic to the forum??
我来反你地...我5支持BOLTON...买opposition team...wahahhahahaah

回復 #1520 crashersus 的帖子

我赞成!:014: :014:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 crashersus 於 2007-9-20 11:43 PM 發表
我来反你地...我5支持BOLTON...买opposition team...wahahhahahaah
我地打对台啦!
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 11:40 PM 發表

细细地,50。
哪么少呀~~平时你买TOTO, MAGNUM, KUDA 都没有那么少啦~~~~
原帖由 crashersus 於 2007-9-20 11:43 PM 發表
有胆色~~~~
原帖由 ljw1982 於 2007-9-20 11:43 PM 發表
ed兄,how to upload pic to the forum??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多谢支持.....不过你地5好踏titanic lar....wahahhahhahaha
原帖由 ed_teck 於 2007-9-20 11:49 PM 發表
多谢。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 canz85 於 2007-9-20 11:46 PM 發表

哪么少呀~~平时你买TOTO, MAGNUM, KUDA 都没有那么少啦~~~~
平时既我??
系唔方会去睹!
顶多打下3人卫生麻将,1、2角果只。

回復 #1526 crashersus 的帖子

放心我没买!!
我只是觉得进一球
开心就是人生最好的幸福
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 11:53 PM 發表

平时既我??
系唔方会去睹!
顶多打下3人卫生麻将,1、2角果只。
小賭怡情, 好啊...