返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-23 06:42 PM 發表

嘿嘿嘿。。。你可以整D私家嘢的。。
又是喔... 整D香草蛋糕...好像荷兰那边那些酱...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-23 06:45 PM 發表
又是喔... 整D香草蛋糕...好像荷兰那边那些酱...
噢噢。。咁你收唔收荷兰银行支票架??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-23 06:49 PM 發表

噢噢。。咁你收唔收荷兰银行支票架??
不好意思... 只收马币...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-23 07:00 PM 發表
不好意思... 只收马币...
唔可以俾个优待咩!?!?
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-23 07:02 PM 發表

唔可以俾个优待咩!?!?
不好意思... 真的是只收马币啊...
珍惜四人帮。。。
最近干燥,去买来喝不错
阿金...

新春佳节..新年快乐

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

新年快乐、大吉大利、恭贺新禧、万事大吉!合家欢乐!财源广进!恭喜发财!奔腾前进!年年有余

天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
金仔。。。早安。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2009-1-24 08:33 AM 發表
金仔。。。早安。。。。
嘉嘉中午好... 祝你新年快乐,万事如意。
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-23 09:10 PM 發表
阿金...

新春佳节..新年快乐

靓女,我都祝你新年快乐。
珍惜四人帮。。。
原帖由 jnc3688 於 2009-1-23 10:19 PM 發表
新年快乐、大吉大利、恭贺新禧、万事大吉!合家欢乐!财源广进!恭喜发财!奔腾前进!年年有余

http://8.blog.xuite.net/8/4/7/f/18065642/blog_8 ...
我都祝回你新年快乐、大吉大利、恭贺新禧、万事大吉!合家欢乐!财源广进!恭喜发财!奔腾前进!年年有余!
珍惜四人帮。。。
金金

祝你
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2009-1-24 01:51 PM 發表
金金

祝你
祝你迎春接福发大财,身体健康过牛年,万事如意工作好。
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-24 01:55 PM 發表
祝你迎春接福发大财,身体健康过牛年,万事如意工作好。
外星貓E生