返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-17 12:37 PM 發表

係咩?

咁遲下爆下佢先\:D/\:D/
=D>=D>贊成
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-17 12:41 PM 發表

夜D至睇:D
領隊 我聽左你話買左英格蘭 -1 ;P:-*
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-17 12:40 PM 發表
麻煩合股到 2-300 百萬股......

太多按到手痛佢都未升.......
種金得金國際有限公司1.33=((
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-17 12:44 PM 發表

領隊 我聽左你話買左英格蘭 -1 ;P:-*
頂! 佢無同我講!! :@
原帖由 彿印 於 2006-8-17 12:44 PM 發表

感謝你:-*
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-17 12:44 PM 發表

頂! 佢無同我講!! :@
你唔得寵啦;P
Vin_Ko          1050000          5.60 %          9.62          8.93          10,102,575.00          9,376,500.00          726,075.00          7.74 %

earn very few........:(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-17 12:48 PM 發表

你唔得寵啦;P
不過噚晚我都買左德國大...:D
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-17 12:47 PM 發表

感謝你:-*
>:D<:)
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-17 12:49 PM 發表

不過噚晚我都買左德國大...:D
:lol
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-17 12:42 PM 發表

你都要合股啦

得1.x ,升多多,跌多多都無咩分別($)
合左!!!:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-17 12:43 PM 發表

你問zoffy係唔係我有咩事??
8 卦咋......你好少用分身.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-8-17 12:44 PM 發表

可能要等下......

不過我唔會抽資.....唔怕!!!;P

360$任砌.... 電腦公司資金重整,現價上漲 14.77 %

used 7000萬 only14.77 % [-(
121, 124 可能重有得升......唔好放住大家!!!^^