返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-17 11:24 PM 發表
有無人鋤dee?
囡囡中...:$
小......中號碼......唔中單雙...又唔中顏色......

捉晒虫.......

40050 > 1333.........DIU
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

10年都唔一買...一買就......HA HA AH
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-17 11:24 PM 發表
有無人鋤dee?
夠人爆我 MSN:D

而家 暗你地唔出 PM 嫁!?

閃!!!

箭豬  b-(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-17 11:39 PM 發表
而家 暗你地唔出 PM 嫁!?

閃!!!
係ar

要講掂數先出\:D/\:D/
閃人...要傾電話....聽日見~ :$
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-17 11:47 PM 發表

係ar

有暗咩:D
原帖由 Q版希比 於 2006-8-17 11:44 PM 發表

箭豬  b-(
角豬!b-(

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-17 11:47 PM 發表

係ar

出埋比我......:$

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 12:01 AM 發表
閃人...要傾電話....聽日見~ :$
88;;)

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 01:15 AM 發表
http://forum.uwants.com/viewthread.php?tid=2567920

H AHA HA HA
我有個fd之前都比差佬搵上門

不過其實差佬想搵既人 整個假地址"洗"佢地一穫  
;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 01:26 AM 發表

我有個fd之前都比差佬搵上門

不過其實差佬想搵既人 整個假地址"洗"佢地一穫  ;P
不過係咁都幾大鑊,無啦啦有排驚
最強火影駕臨!!!