返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:05 AM 發表

都得......不過要開返時得賓仔一人......;P
關post都可以 :D
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:06 AM 發表

係人都想有權力:-"

細壇做版主緊係正..有d版一日得幾個post.. ;P
岩.....人係咁.....

我地果面都係人人都係版主......不過大區辛苦點......

依處.......一日都未必有一個貼......有些區.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:08 AM 發表

關post都可以 :D
其實刪左佢都係好......始終私人場......怕比人搞串左.....日日有人來罵戰....或追貼就無謂........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:06 AM 發表

自己人選自己人姐.......

佢地都幫到出面.......

我地亦不便做得太絕......

不過下下亂扣就好無癮........:L
投票都係做下樣姐;P

係u果邊..都理唔到咁多啦..

雖然呢邊細..唔通真係 日日check住咩..唔駛幾耐都覺得悶  
[-(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:08 AM 發表

岩.....人係咁.....

我地果面都係人人都係版主......不過大區辛苦點......

依處.......一日都未必有一個貼......有些區.......;P
有d開咁耐都係得幾十主題..一日幾人回復..好正 :))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:10 AM 發表

其實刪左佢都係好......始終私人場......怕比人搞串左.....日日有人來罵戰....或追貼就無謂........
睇下佢地點睇啦..可以移去版主文件保留lor
再開多個擺係到 由d人係到吹  
嘩你咁考佢呀.......

一陣佢出洋相呀......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:11 AM 發表

投票都係做下樣姐;P

係u果邊..都理唔到咁多啦..

雖然呢邊細..唔通真係 日日check住咩..唔駛幾耐都覺得悶  [-(
好多人都係 3 分鐘熱度......

加上佢頭一次出貼係咁......

證明佢好細個.....

遇到搞事者......一定有好戲一場........;P

不過依度好多版都沒有版主.......:L

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:15 AM 發表
嘩你咁考佢呀.......

一陣佢出洋相呀......
佢講d野真係有講=冇講  
:L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:13 AM 發表

有d開咁耐都係得幾十主題..一日幾人回復..好正 :))
我見過早排 得 8 個主題崏戀愛區........;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:18 AM 發表

好多人都係 3 分鐘熱度......

加上佢頭一次出貼係咁......

證明佢好細個.....

遇到搞事者......一定有好戲一場........;P

不過依度好多版都沒有 ...
我諗同果邊做法一樣..有d開左先..等人接手  [-(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:18 AM 發表

我見過早排 得 8 個主題崏戀愛區........;P
【H-ACG交流討論】  5個;P  
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:14 AM 發表

睇下佢地點睇啦..可以移去版主文件保留lor
再開多個擺係到 由d人係到吹   
球隊專區已經比左好多麻煩人.....入難民營........

遊離分子先上貼士區姐......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:18 AM 發表

佢講d野真係有講=冇講  
:L
如果係以前係果面申請版主.....實比人串到飛起........;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:19 AM 發表

我諗同果邊做法一樣..有d開左先..等人接手  [-(
請出 大內 10 個高手助陣,,,,,?!

打車輛戰.........HA HA AH;P