返回列表 回復 發帖
車倫戰
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:20 AM 發表

球隊專區已經比左好多麻煩人.....入難民營........

遊離分子先上貼士區姐......
而家又有d post 係到串其他人..冇得救 [-(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:22 AM 發表

如果係以前係果面申請版主.....實比人串到飛起........;P
:)):))
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:20 AM 發表

【H-ACG交流討論】  5個;P   
佢地改革慢.....不過暫時有火.....有幾個好版主肯做.......

遲下睇下什麼環境.......

我都唔想轉場同左咁多人力物力.....得個失望.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:23 AM 發表

請出 大內 10 個高手助陣,,,,,?!

打車輛戰.........HA HA AH;P
搵鬼去 :-"
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:24 AM 發表

而家又有d post 係到串其他人..冇得救 [-(
係啦.....惡搞........

賓又放棄左.......;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:25 AM 發表

:)):))
我果時都好像比豬姐, KEN 問過......同我玩下文字遊戲........;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:25 AM 發表

佢地改革慢.....不過暫時有火.....有幾個好版主肯做.......

遲下睇下什麼環境.......

我都唔想轉場同左咁多人力物力.....得個失望.......
呢邊唔少係 for bt..同以前腰芒差不多

但除左劇集...其他都不受歡迎

好似我早幾日係bt-anime到發貼..一個3個人d/l..一個竟然得1個

我仲諗住會有數十人d/l..點知
:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:27 AM 發表

係啦.....惡搞........

賓又放棄左.......;P
甘兄 同Q三十 都好像少左理..  
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:28 AM 發表

我果時都好像比豬姐, KEN 問過......同我玩下文字遊戲........;P
咁都過到關..犀利 ^:)^
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:28 AM 發表

呢邊唔少係 for bt..同以前腰芒差不多

但除左劇集...其他都不受歡迎

好似我早幾日係bt-anime到發貼..一個3個人d/l..一個竟然得1個

我仲諗住會栮..
係...好死下......

要加新元素.......

如果用 III 來推係最快.......

不過 NIKE 威力未見........太勁.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:32 AM 發表

係...好死下......

要加新元素.......

如果用 III 來推係最快.......

不過 NIKE 威力未見........太勁.......
呢樹請到nike黎都幾勁^:)^

不過都唔多人d/l..
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:29 AM 發表

甘兄 同Q三十 都好像少左理..   
係......甘已經半放棄......
q 已經走左........

iskenny 就未知道.......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:30 AM 發表

咁都過到關..犀利 ^:)^
係大的暗中支持既......
不過列行比人串下問下姐.......