返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:35 AM 發表

係大的暗中支持既......
不過列行比人串下問下姐.......
  原來係咁..不過呢d門面野都要做下;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:33 AM 發表

呢樹請到nike黎都幾勁^:)^

不過都唔多人d/l..  
在線用戶 -  共 276 人在線 | 最高紀錄是 1243 於 2006-7-31.

有一千人來下 nike......野........

其他.......大多來左吹水區.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:36 AM 發表

在線用戶 -  共 276 人在線 | 最高紀錄是 1243 於 2006-7-31.

有一千人來下 nike......野........

其他.......大多來左吹水區.......
可能啱啱開始..唔多人留意

佢粒粒seed都有幫呢到宣傳下..都吸到d人黎既
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:35 AM 發表

原來係咁..不過呢d門面野都要做下;P
係..之後先知道中蕉.......

係個不毛之地......處處都有人嘈.......

不分日夜........日日筆戰........

搞到我賭緊, 度緊波都要去同人打字死過.........:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

hi everybody
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:39 AM 發表

係..之後先知道中蕉.......

係個不毛之地......處處都有人嘈.......

不分日夜........日日筆戰........

搞到我賭緊, 度緊波都要去同人打字死過...... ...
拿屎上身;P

話時話你同人成日都舌戰..打字應該練得好勁..點解..?

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:39 AM 發表
hi adams :-*
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:37 AM 發表

可能啱啱開始..唔多人留意

佢粒粒seed都有幫呢到宣傳下..都吸到d人黎既  
咁又係......
我不會懷疑佢 4 仔威力.......;P
不過我覺晒左羅........

下下入去都係不用分.......好多 cdrom.......

局人用分買...又係獨家.......

咁先帶動人去搵分.......區先旺........

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:39 AM 發表
日日都咁夜.....又溝女啦\:D/

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:40 AM 發表

拿屎上身;P

話時話你同人成日都舌戰..打字應該練得好勁..點解..?  
一向打速成..唔識倉頡.....:L

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:42 AM 發表

日日都咁夜.....又溝女啦\:D/
我都想有女溝..:Q:Q去佐打牌...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:41 AM 發表

咁又係......
我不會懷疑佢 4 仔威力.......;P
不過我覺晒左羅........

下下入去都係不用分.......好多 cdrom.......

局人用分買...又係獨家.......

咁� ...
咪係..有a/c就download得..比我都唔回啦

好似f字頭論壇..佢有d相要幾多幾多分以上先比人睇

cd-rom一定冇得睇  
;P
好像輝.留一野又閃左.......:@

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:43 AM 發表

一向打速成..唔識倉頡.....:L
打慣速成 再學倉頡最好

而家我都轉左倉頡..快唔少
;P
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:43 AM 發表

我都想有女溝..:Q:Q去佐打牌...
飛左啦?!:o