返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:43 AM 發表

我都想有女溝..:Q:Q去佐打牌...
贏幾多  ;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:44 AM 發表

好像輝.留一野又閃左.......:@
輝而家有時hi都唔hi :@
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:43 AM 發表

咪係..有a/c就download得..比我都唔回啦

好似f字頭論壇..佢有d相要幾多幾多分以上先比人睇

cd-rom一定冇得睇  ;P
所以 捉到鹿都唔識脫角.....豬才也........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:44 AM 發表

好像輝.留一野又閃左.......:@
我係度B-)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:45 AM 發表

飛左啦?!:o
??:o
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:44 AM 發表

打慣速成 再學倉頡最好

而家我都轉左倉頡..快唔少 ;P
係?!

我都想學....不過轉型...可能搞一排........:(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:46 AM 發表

所以 捉到鹿都唔識脫角.....豬才也........;P
睇下佢地幾時醒覺 ;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:46 AM 發表

輝而家有時hi都唔hi :@
sidebet 都唔比佢......:-"

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:45 AM 發表

贏幾多  ;P
輸...40:'(:'(
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:47 AM 發表

??:o
女呀!!!

不用陪女!?

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:47 AM 發表

係?!

我都想學....不過轉型...可能搞一排........:(
倉頡又係打慣左就得..

唔識既話可以打速成,有個功能可以睇番個倉頡碼,之後打幾幾次就熟了
:lol
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:48 AM 發表

睇下佢地幾時醒覺 ;P
過左暑假就晒左好多人流.......

不睇好......可能佢地太細唔識諗.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:48 AM 發表

sidebet 都唔比佢......:-"
;P;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:50 AM 發表

倉頡又係打慣左就得..

唔識既話可以打速成,有個功能可以睇番個倉頡碼,之後打幾幾次就熟了 :lol
什麼功能?!

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:48 AM 發表

輸...40:'(:'(
wow打幾大?一蚊番 or1/2蚊?