返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:48 AM 發表

女呀!!!

不用陪女!?
未分手...

要返工...好少時間見依傢:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:51 AM 發表

什麼功能?!
係右下個 速成logo right click按設定值

之後係揀速成..屬性->查詣組字字根 揀倉頡

到時你用速成打完個字就見到倉頡碼
原來果個人得15歳..;P  
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:51 AM 發表

wow打幾大?一蚊番 or1/2蚊?  
兩蚊番...:lol
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:57 AM 發表

兩蚊番...:lol
咁都唔係輸好多 :lol
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:50 AM 發表

倉頡又係打慣左就得..

唔識既話可以打速成,有個功能可以睇番個倉頡碼,之後打幾幾次就熟了 :lol
我其實唔識打速成同倉頡:L:L
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:53 AM 發表

未分手...

要返工...好少時間見依傢:@
有時間打麻雀...沒有時間陪女......:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:58 AM 發表

咁你用咩?九方?
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:54 AM 發表

係右下個 速成logo right click按設定值

之後係揀速成..屬性->查詣組字字根 揀倉頡

到時你用速成打完個字就見到倉頡碼  
麻煩晒......^^

好有用.......:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 02:58 AM 發表

手寫?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:59 AM 發表

麻煩晒......^^

好有用.......:D
我有時唔識都係靠佢  :lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:58 AM 發表

有時間打麻雀...沒有時間陪女......:P
係她無時間...我地個幾禮拜無見...講都唔講夠10句:@:@
怪唔之 cc 你成 日都咁少說話........

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:00 AM 發表

係她無時間...我地個幾禮拜無見...講都唔講夠10句:@:@
咁橙%-( 番工果到冇假放ga咩
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:00 AM 發表

佢好忙.....?!

返工?!

小心朋友.......:o