返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-21 12:17 AM 發表

係瑞典.. 唔鍾意歐協就係因為太多唔熟悉的聯賽
多谢,我也不是这样喜欢歐協。所以我玩2-3场而已。
原帖由 vwwo 於 2007-9-21 12:22 AM 發表

当你成功左之后,D钱就会跟住你架啦!
有d 人比如發明家, 成功的教育家, 成功後都係窮人一個.. 哈哈..
不過在華人的社會裡, 有錢 = 成功..

原帖由 ed_teck 於 2007-9-21 12:25 AM 發表

有d 人比如發明家, 成功的教育家, 成功都係窮人一個.. 哈哈..
赞成!!华人就是这样的啦。
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 12:20 AM 發表
大家!我要:sleeps: 啦。明天要返工。
886.. ^^
原帖由 ed_teck 於 2007-9-21 12:25 AM 發表

有d 人比如發明家, 成功的教育家, 成功後都係窮人一個.. 哈哈..
不过我想讲, 有錢 不= 成功 lor...

成功's defination 太多拉....
原帖由 terenceng 於 2007-9-21 12:24 AM 發表
images/fzsg/1.gif歐洲足協盃 莫斯科斯巴達 vs 赫根(+2) 2007-09-20
22:45:00莫斯科斯巴達 讓 兩球
莫斯科斯巴達 1賠1.9
赫根 1賠1.95 下注images/fzsg/1.gif歐洲足協盃 拿尼沙(+0.75) vs 布力般流浪 2007-09-20
23: ...
没有啊!!很多我都不认识他们。

不过,响马来西亚成功=有钱。
因为,呢度并无乜野發明家, 成功的教育家甘。
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 12:20 AM 發表
大家!我要:sleeps: 啦。明天要返工。
开心就是人生最好的幸福

是呀。。。现在我们的社会都在说钱力和权力。。。。很累~~~可是也要坚强和坚持不懈的走下去~~~~~
原帖由 crashersus 於 2007-9-21 12:29 AM 發表

不过我想讲, 有錢 不= 成功 lor...

成功's defination 太多拉....
係啊... 個人觀點問題

不過今晚贏波, 就 = 大成功了..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-21 12:32 AM 發表

係啊... 個人觀點問題

不過今晚贏波, 就 = 大成功了..
yeah...u rite...個人觀點与角度5同.....

哈哈...祝你今晚大成功啦....
原帖由 vwwo 於 2007-9-21 12:30 AM 發表

不过,响马来西亚成功=有钱。
因为,呢度并无乜野發明家, 成功的教育家甘。
都岩.. haih... 希望大馬會越來越進步喇
886。。。各位晚安!!:sleeps: :sleeps:
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 12:37 AM 發表
886。。。各位晚安!!:sleeps: :sleeps:
晚安。。。。。。。。。。

回復 #1574 vwwo 的帖子

ding dong..
doorbell ringing..

who at there??
can someone open door for me??