返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:01 AM 發表
怪唔之 cc 你成 日都咁少說話........
佢潮版成日出現喎 :lol
淡左就出事.....小心!!!

加油!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:00 AM 發表

手寫?!
9方
:P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:02 AM 發表

佢潮版成日出現喎 :lol
係喎.....忘記左......

有沒有潮女介下比我地......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:04 AM 發表

9方
好易用?!

學校, 工作...好難用返 9 方.......

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:04 AM 發表

9方
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:59 AM 發表

咁你用咩?九方?  
\:D/\:D/
我買巴塞隆納 -1 ......^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:04 AM 發表

係喎.....忘記左......

有沒有潮女介下比我地......;P
有個潮到上報紙..snap shot ;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:06 AM 發表
我買巴塞隆納 -1 ......^^
  假錢兩邊都買晒:lol
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:05 AM 發表

\:D/\:D/
易用好多咩?!

又比你估中.......X(:P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:06 AM 發表

有個潮到上報紙..snap shot ;P
我都見佢地版主區有講.........

幾時 cc 自貼出聲.....我地捧下場........;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:07 AM 發表

假錢兩邊都買晒:lol
你有?!

我只買假錢........

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:07 AM 發表

易用好多咩?!

又比你估中.......X(:P
我未用過a~~

因為九方都唔少香港人用..so咪估呢個llor~

估波成日中就好
:lol;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:09 AM 發表

我都見佢地版主區有講.........

幾時 cc 自貼出聲.....我地捧下場........;P
呢到都有自貼區喎\:D/=D>
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:09 AM 發表

你有?!

我只買假錢........
未有呀..不過到左18應該會買:lol

爭兩個月
[-O<