返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:10 AM 發表

我未用過a~~

因為九方都唔少香港人用..so咪估呢個llor~

估波成日中就好:lol;P
我都只係聽過名而已......

成日中...緊係好.....正式聯賽易中好多......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:02 AM 發表

咁橙%-( 番工果到冇假放ga咩  
唔好提...放假都走去同同事食飯:@:@:Q...我最"燜"呢樣...
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:12 AM 發表

我都只係聽過名而已......

成日中...緊係好.....正式聯賽易中好多......;P
到時問你心水啦 :D
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:11 AM 發表

呢到都有自貼區喎\:D/=D>
細場應該貼左都沒有人知道........

c.c 出馬......申請潮版版主........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:12 AM 發表

唔好提...放假都走去同同事食飯:@:@:Q...我最"燜"呢樣...
日日都見..放假都要見..:L

小心d喎..  
:-O
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:11 AM 發表

未有呀..不過到左18應該會買:lol

爭兩個月 [-O<
岩晒.....開左列一個月左右.......$-)

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:13 AM 發表

細場應該貼左都沒有人知道........

c.c 出馬......申請潮版版主........;P
多d女去就好 ;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:02 AM 發表

佢好忙.....?!

返工?!

小心朋友.......:o
我都唔知點講...佢依傢一放工...就同d同事去食野...吹水...下下去到兩3點..有時又去到4點先返....:L:L...
跟住返到屋企就沖涼訓教...有時有d野...想同佢傾下都唔得:Q
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:14 AM 發表

岩晒.....開左列一個月左右.......$-)
我都係咁諗 ;P\:D/:-*
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:12 AM 發表

唔係朋友又唔係女........

暑假工姐......可以唔去........;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:14 AM 發表

日日都見..放假都要見..:L

小心d喎..  :-O
男人殺手....基佬........;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:15 AM 發表

多d女去就好 ;P
咁要大力支持.......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:18 AM 發表

咁要大力支持.......;P
現在都有幾個..不過都麻麻  [-(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:04 AM 發表

係喎.....忘記左......

有沒有潮女介下比我地......;P
我都想有:'(:Q
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:15 AM 發表

我都唔知點講...佢依傢一放工...就同d同事去食野...吹水...下下去到兩3點..有時又去到4點先返....:L:L...
跟住返到屋企就沖涼訓教...有時有d野...想同 ...
嘩..好明顯出左事........

典型比人帶壞 wet 妹........好小心阻止........

沒有心.....講事實...盡早補救!!!