返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:18 AM 發表

現在都有幾個..不過都麻麻  [-(
豬豬地?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:20 AM 發表

豬豬地?!
自己去睇下~得幾個帖..好快睇晒 ;P
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:19 AM 發表

我都想有:'(:Q
獨食難肥.....:@:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:20 AM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=11859&extra=page%3D1

幾好咁喎  =D>
都 ok!!!:lol

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:13 AM 發表

細場應該貼左都沒有人知道........

c.c 出馬......申請潮版版主........;P
我放棄佐好耐lol
蝦條,你係腰芒咪可以不斷宣傳..

呢邊可唔可以?  
>:)
唔係好得..可能設定問題.......

加上佢唔 show 出來.........

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:14 AM 發表

日日都見..放假都要見..:L

小心d喎..  :-O
:Q:Q
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:15 AM 發表

唔係朋友又唔係女........

暑假工姐......可以唔去........;P
我當時聽到幾燜阿...果時打電話黎...我心唸...難得打次電話黎..有d興奮
點知就係同我講話約佐同事食飯...:@:@:Q:Q:Q  之後我想問果陣就講d其他野分散我注意力...:@:Q

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:31 AM 發表
唔係好得..可能設定問題.......

加上佢唔 show 出來.........
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:31 AM 發表
http://forum.uwants.com/adcom.php

show list
不太明..  
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:31 AM 發表

我當時聽到幾燜阿...果時打電話黎...我心唸...難得打次電話黎..有d興奮
點知就係同我講話約佐同事食飯...:Q:Q  之後我想問果陣就講d其他野分散我注意力...:Q  
...........有沒有膽跟蹤幾次.......如果真心沒有佢唔得.........:L

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:33 AM 發表

不太明..   
我試過.....唔係好 work.加上佢有幾多得都唔知道......

沒有係 list 出來個結果.........

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:31 AM 發表

點知就係同我講話約佐同事食飯...:@:@:Q:Q:Q  之後我想問果陣就講d其他 ...
好似有d野咁..不過都係估下咋..唔好當真