返回列表 回復 發帖
依處沒有個 list!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:35 AM 發表

我試過.....唔係好 work.加上佢有幾多得都唔知道......

沒有係 list 出來個結果.........
開新a/c試;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:35 AM 發表

好似有d野咁..不過都係估下咋..唔好當真   
以我經驗..........:L

不過都唔好當真........:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:19 AM 發表

嘩..好明顯出左事........

典型比人帶壞 wet 妹........好小心阻止........

沒有心.....講事實...盡早補救!!!
哎...我都唔知點...:L   不過呢個係佢性格黎....佢就係好鐘意同d fan一齊...同好鐘意一大班人一齊玩....我無怪佢呢d...不過我最唔開心   就係連難得一日放假都同同事食飯...唔搵我...我仲本身唸住親手送個袋備佢...點知都要叫人幫我備...提起都"燜":@X(
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:36 AM 發表

開新a/c試;P  
點擊太勁..可能林伺服.......

有得諗........;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:39 AM 發表

點擊太勁..可能林伺服.......

有得諗........;P
冇咁易隊林既..你估3park咩 ;P
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:37 AM 發表

哎...我都唔知點...:L   不過呢個係佢性格黎....佢就係好鐘意同d fan一齊...同好鐘意一大班人一齊玩....我無怪佢呢d...不過我最唔開心   就係連難得一 ...
我想你要好好想一下......

信唔係唔好.....不過........

有沒有發覺好像同某人一樣.........;))

另外 送野一定親手比......睇下佢什麼反應都好.......
叫人比.......好像........

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:37 AM 發表

哎...我都唔知點...:L   不過呢個係佢性格黎....佢就係好鐘意同d fan一齊...同好鐘意一大班人一齊玩....我無怪佢呢d...不過我最唔開心   就係連難得一 ...
或者同佢認真咁傾下..  
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:39 AM 發表

冇咁易隊林既..你估3park咩 ;P
會...之後我勁啪藥水......佢都林左好多次.......唔知道關唔關我事呢.......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:41 AM 發表

我想你要好好想一下......

信唔係唔好.....不過........

有沒有發覺好像同某人一樣......... ;))

另外 送野一定親手比......睇下佢什麼反應都� ...
;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:42 AM 發表

會...之後我勁啪藥水......佢都林左好多次.......唔知道關唔關我事呢.......;P
咁唯由夜晚少人試:lol 林左一陣就冇事ga la  ;P
多點陪佢啦.......工返少日都無計...暑期工姐.........

女人好易變........當然唔包括你女朋友啦.......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:43 AM 發表

;P
你都估到......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:33 AM 發表

...........有沒有膽跟蹤幾次.......如果真心沒有佢唔得.........:L
唔拉...我信佢...
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:44 AM 發表

咁唯由夜晚少人試:lol 林左一陣就冇事ga la  ;P
果面威望都不了了之......依面.......:L