返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:45 AM 發表

你都估到......;P
睇果陣 都覺得此曾相識 B-)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:41 AM 發表

我想你要好好想一下......

信唔係唔好.....不過........

有沒有發覺好像同某人一樣.........;))

另外 送野一定親手比......睇下佢什麼反應都奠...
我係唸住果日親手備...係佢約佐人...:Q
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:45 AM 發表

唔拉...我信佢...
岩既......

多點陪佢啦......:-*

我地吹水..玩下野咋.....唔好當真.......:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:43 AM 發表

;P
你講緊阿ben??:-O:-O
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:46 AM 發表

睇果陣 都覺得此曾相識 B-)
明早回來......我同你會比人ban acc 滅口示眾.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:44 AM 發表
多點陪佢啦.......工返少日都無計...暑期工姐.........

女人好易變........當然唔包括你女朋友啦.......
我無返工拉  係佢返緊  我都想多d陪佢...但可惜唔得..:Q
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:47 AM 發表

我係唸住果日親手備...係佢約佐人...:Q
下次先比........[-X

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:46 AM 發表

果面威望都不了了之......依面.......:L
又話有d乜乜乜..最後得個吉

呢面"佢話"每日會加錢比你..but唔知係唔係
:-"
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:47 AM 發表

你講緊阿ben??:-O:-O
......你講咋.......;P

我都唔知道你講什麼.......%-(

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:48 AM 發表

明早回來......我同你會比人ban acc 滅口示眾.......;P
過定d分先  ;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:47 AM 發表

岩既......

多點陪佢啦......:-*

我地吹水..玩下野咋.....唔好當真.......:P
最後都有send返sms同我講sorry...話呢幾個星期少佐理我..多謝我既體諒...
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:49 AM 發表

我無返工拉  係佢返緊  我都想多d陪佢...但可惜唔得..:Q
什麼工作?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:50 AM 發表

......你講咋.......;P

我都唔知道你講什麼.......%-(
:L:L
eric你"綫"我........:Q
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:50 AM 發表

什麼工作?!
pizza hut...大部分都係後生仔女
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:49 AM 發表

又話有d乜乜乜..最後得個吉

呢面"佢話"每日會加錢比你..but唔知係唔係 :-"
依度都沒有啦......我試過都沒有加.......:@