返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:50 AM 發表

過定d分先  ;P
拖埋 c.c 陪葬......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:50 AM 發表

最後都有send返sms同我講sorry...話呢幾個星期少佐理我..多謝我既體諒...
咁即係佢明個問題所在..應該冇乜事既 :)
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:51 AM 發表

:L:L
eric你"綫"我........:Q
;P;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:51 AM 發表

依度都沒有啦......我試過都沒有加.......:@
咁即係晒9氣 :-"
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:52 AM 發表

\:D/\:D/
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:50 AM 發表

最後都有send返sms同我講sorry...話呢幾個星期少佐理我..多謝我既體諒...
陪朋友.....唔陪你......都沒有問題?!

咁你立即約佢下一次......plan 好晒日日節目........

日日約......唔好比佢咁......

陪朋友成日去到 3-4 點.......:@

你又唔可以去既........

sms 不等於什麼.......:@

sor!!! 又發作......:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 03:51 AM 發表

:L:L
eric你"綫"我........:Q
;P

差不多四點了..咁就吹左幾粒鐘:lol

不過我明天要回校補課..吹住咁多先啦~~

再見啦各位  
:-*

pizza hut...大部分都係後生仔女
>:D< 溝女聖地......>:D<

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 03:56 AM 發表
差不多四點了..咁就吹左幾粒鐘:lol

不過我明天要回校補課..吹住咁多先啦~~

再見啦各位  :-*
o.....4:00 la.......

我都閃........

c.c......我講下咋......唔好當真......多點搞下新節目......

你真心一定可以感動佢既.....加油!!!

我都訓啦!!!

886 all!!!^^>:D<

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:52 AM 發表

我要你陪我:@:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 03:55 AM 發表

陪朋友.....唔陪你......都沒有問題?!

咁你立即約佢下一次......plan 好晒日日節目........

日日約......唔好比佢咁......

陪朋友成日去到 3-4 點...... ...
我明白...黎緊佢星期1 3都放假...我就看看佢到時會點...
cck & duli .....do cd-rom!!!:@

ha ha ha......X(

c.c .....希比 .......cck.........duli.....886!!!:-*

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 04:02 AM 發表
cck & duli .....do cd-rom!!!:@

c.c .....希比 .......cck.........duli.....886!!!:-*
我都訓...88~
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 04:02 AM 發表

886皮利斯^:)^