返回列表 回復 發帖
原帖由 彿印 於 2006-8-18 12:57 PM 發表

really want to play 股票
幾時開?!=D>
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-18 01:03 PM 發表
hi all
hi:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:29 AM 發表

甘兄 同Q三十 都好像少左理..   
Q三十都唔係果到板主la.....佢而家都好少入去[-([-(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 01:18 PM 發表

哦 大蝦細........[-X
:Q

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 01:19 PM 發表

你個衰人 , 又話悶 , 比0的野你搞又唔好 , 即係點先:@
搞野就好...搞 D 野就唔好......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 01:21 PM 發表

hi:-*
咁耐先覆:-O
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-18 01:21 PM 發表

Q三十都唔係果到板主la.....佢而家都好少入去[-([-(
所有人都好少入去[-(
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-18 01:21 PM 發表

MSN 都少左炸我.....=D>

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 01:23 PM 發表

;P;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 01:23 PM 發表

即係點先[-(
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-18 01:24 PM 發表

;P;P
=D>你忘記左我係邊個啦
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-18 01:24 PM 發表

所有人都好少入去[-(
係.....最煩係有班人卜彳圭亍 去追post
原帖由 Q版希比 於 2006-8-18 02:50 AM 發表

倉頡又係打慣左就得..

唔識既話可以打速成,有個功能可以睇番個倉頡碼,之後打幾幾次就熟了 :lol
;P;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 01:24 PM 發表

MSN 都少左炸我.....=D>
佢一時時la.......
通常都係叫我去頂post