返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:14 PM 發表

但唔明點解佢係高會...但又係晌版面度係版主...%-(
邊個係高會?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 冰玉 於 2006-8-18 02:14 PM 發表

[-O<希望唔洗...我好鐘意以前個時間表...一星期返三日學<:-P
係喎...你d層層叠&uno晌exxxy度喎...佢比返你未? :o
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:15 PM 發表

邊個係高會?!
果條基:-"
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:15 PM 發表

係喎...你d層層叠&uno晌exxxy度喎...佢比返你未? :o
;P:));P:));P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:14 PM 發表

你太肥大了....入不了....\:D/
我幫你搞大佢>:)
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:15 PM 發表

[-(我無見過佢...所以仲係未拎返
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:16 PM 發表

;P:));P:));P
%-(

賠X(
http://forum.uwants.com/viewthread.php?tid=2457365

Uwants forum » :: 論壇站務 :: » 【Uwants 版主閒聊室】 »

cheeeeeze
超級外星人

UID 17872
精華 0
積分 199633
帖子 2261
現金 259950 U幣
威望 0
存款 61631607 U幣
閱讀權限 50
註冊 2003-10-14
狀態 離線

原帖由 冰玉 於 2006-8-18 02:16 PM 發表

[-(我無見過佢...所以仲係未拎返
你有佢msn嘛...你自己搵返佢啦~ :-"
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:08 PM 發表

龍櫻好鬼耐......不過都不錯.......
個時睇左第—集就唔想睇,而家睇返又幾好睇

重有D乜日劇好睇??
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:16 PM 發表

果條基金佬:-"
咦....係喎 , 你唔講唔覺tim....;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 02:17 PM 發表

賠X(
關我屁事...佢一借無回頭之嘛....%-(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:17 PM 發表
http://forum.uwants.com/viewthread.php?tid=2457365

Uwants forum » :: 論壇站務 :: » 【Uwants 版主閒聊室】 »

cheeeeeze
超級外星人

UID 17872
精華 0
積分 19963 ...
我都想問好耐....:L

但唔明點解佢係高會...但又係晌版面度係版主...%-(
SET 果個叻羅.......CHESSSSSZZZZZZJL都係...好平常.......

U 係咁嫁啦......;P