返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:18 PM 發表

關我屁事...佢一借無回頭之嘛....%-(
借比佢既時候 , 你係佢條草:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 02:18 PM 發表

咦....係喎 , 你唔講唔覺tim....;P
佢仲pm我叫我幫佢扣分...我啋佢都傻! :-"

(因為都無講要扣邊個!) X(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:17 PM 發表

你有佢msn嘛...你自己搵返佢啦~ :-"
冰冰哦死佢啦........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:17 PM 發表

你有佢msn嘛...你自己搵返佢啦~ :-"
:L有機會先
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 02:20 PM 發表

冰冰哦死佢啦........;P
:L大家都好忙
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 02:20 PM 發表

咁又點? 要賠咪叫佢賠囉...關我春事! :-"
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:20 PM 發表

佢仲pm我叫我幫佢扣分...我啋佢都傻! :-"

(因為都無講要扣邊個!) X(
係?? 咁"0都"???;P
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-18 02:17 PM 發表

個時睇左第—集就唔想睇,而家睇返又幾好睇

重有D乜日劇好睇??
欺騙獵人...日劇 ~ 白色巨塔...MY HERO MY BOSS.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 02:21 PM 發表

咁又點? 要賠咪叫佢賠囉...關我春事! :-"
咩叫唔負責既男人就係呢0的啦[-X
原帖由 冰玉 於 2006-8-18 02:20 PM 發表

:L有機會先
你like啦....總之唔關我事....:-"

不過都同你講聲sorry...因為借左比佢去北京時玩....:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 02:20 PM 發表

佢身後事都要處理.......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 02:22 PM 發表

咩叫唔負責既男人就係呢0的啦[-X
咁而家係晌佢手嘛...又唔係我整唔見...

只係佢無還返比我比冰冰之嘛...

我都叫不負責?? 如果係的話...我諗我真係錢多! =D>
收工 , 閃.....
原帖由 冰玉 於 2006-8-18 02:21 PM 發表

:L大家都好忙
突然咁怕事.........:))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 02:24 PM 發表
收工 , 閃.....
:L