返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 04:27 PM 發表

處理身後事先火文!!!;P
月結單!!!! :@:@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 04:26 PM 發表

想加入簽名檔...但太長!!! :@
依度簽名太細了......:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 04:28 PM 發表

依度簽名太細了......:@
cheap到死!! :@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 04:27 PM 發表

我無新....

你快d add上去...之後send比我cap!! :lol
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 04:27 PM 發表

咁有錢...:L

同囡囡去?? \:D/

洋蔥人 定 小白兔人........

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 04:24 PM 發表

你而家咁都咁炆...咁你可想而知我果時係幾x咁炆!! :@
最燜都係放假都同同事一齊....X(..早知係甘我就唔買果個袋送備佢:@

LAST NEW ICON!!!^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 04:29 PM 發表

懶精!! X(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 04:30 PM 發表
洋蔥人 定 小白兔人........
小艾力:$
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 04:31 PM 發表

最燜都係放假都同同事一齊....X(..早知係甘我就唔買果個袋送備佢:@
車巴佢啦.......

咁有錢...:L

同囡囡去?? \:D/
好彩唔駛錢.....如果唔係唔值呀
讓我來克服這障礙
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 04:31 PM 發表

仲有排你受添呀....:-"

飛9左佢啦!! :@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 04:31 PM 發表

懶精!! X(
MSN .....痴痴地......之前同 ZOFFY TALK.....DEAD左好多次.......:L

原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-8-18 04:33 PM 發表

好彩唔駛錢.....如果唔係唔值呀
咁你同邊個去先得架?? :-"

ps: 你仲差我d野喎!! :@