返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:17 PM 發表

錫主場未必大:(
信我啦...我有幾何比tip屎:-"
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-18 05:00 PM 發表

唔通...我地注定同一高度就同一命運...:Q:Q:Q
;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版艾蒙利AR 於 2006-8-18 05:04 PM 發表

%-(邊有咁易[-X
生返隻腳未!?;P;P;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:09 PM 發表

咁又未必0既.....自己睇住啦....唔好放得咁盡...要收返返黎呀~  
個袋!?;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:19 PM 發表

信我啦...我有幾何比tip屎:-"
信.....;;)

加上買左都沒有得改啦.......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:22 PM 發表

個袋!?;P
女人唔種得!! 未到50歲都唔好比飽飯佢食!! :@
冇人玩?? 繼續打怪.....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:23 PM 發表

女人唔種得!! 未到50歲都唔好比飽飯佢食!! :@
真唔真先!?

;P

嘩...個能個買哂愛隊......早知唔開呢場啦!! :-SS
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 05:24 PM 發表
我可以..不過...都唔夠人啦.......

打啦打啦......艾雲 156 啦.......:@

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 05:24 PM 發表
唔夠人呀肥so~~ ^:)^
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:25 PM 發表
嘩...個能個買哂愛隊......早知唔開呢場啦!! :-SS
主場有保證.....<:-P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:25 PM 發表

真唔真先!?

;P
假的! :))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:26 PM 發表

主場有保證.....<:-P
想封盤....<:-P

你地班友仔使唔使咁快買....X(

你地好想爆我咩!!?? :@
此連結地址可以貼到網路上任何地方,只要網友通過此連結訪問論壇,每訪問一次,您可獲得金錢 15

HA HA AH AHAH + 5 ;P