返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:27 PM 發表
此連結地址可以貼到網路上任何地方,只要網友通過此連結訪問論壇,每訪問一次,您可獲得金錢 15

HA HA AH AHAH + 5 ;P
打怪獸好過~ :-"
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:27 PM 發表

想封盤....<:-P

你地班友仔使唔使咁快買....X(

你地好想爆我咩!!?? :@
少上買定先......:D

費時又忘記.......:))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:28 PM 發表

打怪獸好過~ :-"
係有沒有加比你都唔知道......點會有人去幹.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:28 PM 發表

少上買定先......:D

費時又忘記.......:))
搞到個個跟哂風!! X(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:29 PM 發表

搞到個個跟哂風!! X(
你應該開 平手.....赫下佢地.....當鬼盤開......;P

之後我地同你分身家......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:29 PM 發表

係有沒有加比你都唔知道......點會有人去幹.......;P
我都係咁話...呃9左你都唔知! \:D/
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:31 PM 發表

你應該開 平手.....赫下佢地.....當鬼盤開......;P

之後我地同你分身家......;P
你都傻傻地! %-(

咁我買唔買真錢好?? :'(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:10 PM 發表

無意見....我怕虛火....^:)^
虛埋今晚lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:33 PM 發表

你都傻傻地! %-(

咁我買唔買真錢好?? :'(
買啦.....分姐.....輸左就下場來過........;P

又潛下先.....^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-18 05:22 PM 發表

個袋!?;P
收唔返...:'(:'(:'(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:09 PM 發表

咁又未必0既.....自己睇住啦....唔好放得咁盡...要收返返黎呀~  
:)...明白...我唸我handle到
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:27 PM 發表

想封盤....<:-P

你地班友仔使唔使咁快買....X(

你地好想爆我咩!!?? :@
我受左蝦條1000個:-SS
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-18 05:13 PM 發表
有冇人鋤Dee?? 我得喎\:D/
我~:lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-18 05:23 PM 發表

女人唔種得!! 未到50歲都唔好比飽飯佢食!! :@
我都備佐好多野佢食哦..=.=:L