返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-14 10:28 AM 發表
點解你上親嚟都係同 jeo打孖一齊上...?

成對twins咁...

你地識架...?
洛哥,你想对我两个细妹做么
~~任逍遥~~
原帖由 maui 於 2008-1-14 10:30 AM 發表
working now... useing  office hrs 2 online lo..!!!
how about u ..读书?做工?
same 2 u lor~at office now...
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 洛仔 於 2008-1-14 10:28 AM 發表
點解你上親嚟都係同 jeo打孖一齊上...?

成對twins咁...

你地識架...?
你想点?
请你地吃早餐~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #1624 bbyyhh 的帖子

孤寒.....甘少
在雨中等待我的愛
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-14 10:37 發表

same 2 u lor~at office now...
wht ur job wor..??? where wor.....
入來睇睇:onion14: :onion14: :onion14:
原帖由 choonkian88 於 2008-1-14 10:46 AM 發表
孤寒.....甘少
爱心早餐!!有得给你吃,是你福气~~:024:
~~任逍遥~~

回復 #1628 posman 的帖子

我會珍惜的
在雨中等待我的愛
原帖由 choonkian88 於 2008-1-14 10:50 AM 發表
我會珍惜的
恩,甘就像返个人~~
~~任逍遥~~
原帖由 maui 於 2008-1-14 10:46 AM 發表

wht ur job wor..??? where wor.....
clerk,kl lor~你想点...
边度有早餐吃..肚饿tim:onion14:
原帖由 posman 於 2008-1-14 10:31 AM 發表

洛哥,你想对我两个细妹做么
冇乜想點...

得個知字...
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-14 10:38 AM 發表

你想点?
做乜咁驚我姐

回復 #1632 jeo 的帖子

來我家吃公仔面
在雨中等待我的愛