返回列表 回復 發帖
到: deformitychan
時間: 2006-8-19 02:51 AM
內容: 這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

時間: 2006-8-19 02:51 AM
淨收入: 積分 51000

附言: Dee數
咁夜重咁多人......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 KURURU~曹長 於 2006-8-19 02:44 發表

錯要認 打要企定......做得出又唔認.....對你好失望......

先撩者賤.....不要怪人.......

我小 7 你大那把姿勢( 有 POINT加大量回覆).......你老味一條死魚先嗌 2 野( 回覆 )......重係回果 2 句唔好屈我......POOL 那麼.......

好能心你啦......硬膠仔......又要串人......又沒有料......重要貼士唔準........估輸左又轉口風....馬後砲......我最能憎依類人......

咪能累人啦.......燈神.......

唔好食咁多超力米線啦.....食能傻左......轉食硬膠米線啦........

回覆都沒有 POINT 小7你都晒左我時間......近期比較忙我不再上來了......想過招就去聊天區搵我啦.........果處我好出名嫁!!!

為朋友出錢出力 兩肋插刀.....人稱: "硬膠仔殺手" 就係我!!!

又去搵下硬膠仔少下先!!!

HA HA HA HA AHH A:)):)):))

原帖由 Q版希比 於 2006-8-19 02:52 AM 發表
第一舖  

me +132
zoffy -40
c.c  -24
washan -68

第二舖

me+66
zoffy-62
c.c+50
washan -54

total  
me+198
zoffy-102
c.c+26
washan-122

X500

過晒比我~~..thx  :-*
搵左幾日都沒有人鋤......一鋤就 30 R .........下次搵我!!!:@

886.......^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-19 03:13 AM 發表
咁夜重咁多人......
等你嘛:$
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-19 03:16 AM 發表

HA HA HA HA AHH A:)):)):))
但佢口吻真係唔似davidko....:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-19 03:21 AM 發表

但佢口吻真係唔似davidko....:L
死得:-SS
由 9 佢啦......由佢地嘈下先.......

又沒有投訴.....

加上佢都收手......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-19 03:22 AM 發表

死得:-SS
:o
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-19 03:26 AM 發表
由 9 佢啦......由佢地嘈下先.......

又沒有投訴.....

加上佢都收手......
一向都係! :))
我都訓...聽日見~ :-*
88 ben zoffy!!!

我覺自己人放得就放......

2 來又唔怕佢找自己麻煩.......

必要時上意見區咪...btp 15 days......有晒交代!!!;P