返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-20 12:45 AM 發表

三仔;P
好CHEAP 0既直"翼"英文名! ;P
唔咁譯點改好
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 12:49 AM 發表

好CHEAP 0既直"翼"英文名! ;P
琴晚我睇佐邁阿密風暴:$

狗咬狗..好似好正甘...:o
深夜精選:

巴黎聖日門

[-0 / -0.5]

唔怕死就跟.....(難得出TIPS...)
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-20 12:55 AM 發表

琴晚我睇佐邁阿密風暴:$

狗咬狗..好似好正甘...:o
正唔正唔緊要...最緊要係同邊個一齊睇...:$
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 12:58 AM 發表

正唔正唔緊要...最緊要係同邊個一齊睇...:$
似乎...得米在望哦B-)B-)
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-20 01:01 AM 發表

似乎...得米在望哦B-)B-)
聽日寫份詳細報告比你,OK? \:D/
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 01:04 AM 發表

聽日寫份詳細報告比你,OK? \:D/
好...hehe不過最緊要問下有無姊妹介紹lol
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-8-20 01:05 AM 發表

好...hehe不過最緊要問下有無姊妹介紹lol
佢得個細佬...你0岩唔0岩?? :))
亞仙奴點解會和o架 !!!!
輸死人 ......:@
而家宣佈 .... u 分輸 9 晒 !!!
得番 tvb d 分 .... 唔使去 uwants 咯 !
閃先喇各位...要去傾電電....:$
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-20 01:10 AM 發表
而家宣佈 .... u 分輸 9 晒 !!!
得番 tvb d 分 .... 唔使去 uwants 咯 !
哈哈哈.....咁你今晚幫我手同巴日門打氣....贏左的話...我聽日過5萬分比你!
[quote]原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-20 12:06 AM 發表
哈哈....贏左好多U分!!!!!!!:))

我輸 9 晒 d u分喇 !! 得番幾百分 !! :'(
以後冇 dee 鋤 .... 冇波買 .... 閃得 ....
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-20 01:12 AM 發表

哈哈哈.....咁你今晚幫我手同巴日門打氣....贏左的話...我聽日過5萬分比你!  
$-)$-)

唔訓都幫你嗌 !!

要你財 ( 嬴錢 ) 色 ( 女女 ) 兼收 !!!